Några planer?

Det går inte så jättebra med pluggandet, sitter och planerar massa saker med Jonna istället, haha. Tillexempel sommaren och andra småplaner som snart närmar sig. Är galet taggad på allt! Vad ska ni göra i sommar? Några planer än? :)


Turkiet sommaren 2011

Plugg lördag

Såhär känner jag för historia just nu..

Idag blir det tyvärr en plugglördag, har en historiauppgift som jag måste skriva klart till på måndag. Vill gärna behålla mitt betyg som jag ligger på nu också så måste göra mitt bästa med uppgiften. Senare till kvällen åker jag förhoppningsvis till Klas och myser. Vad ska ni göra idag? :)

Någon som vet hur man lägger upp videor här som man har på facebook?

Behöver nya


Måste hitta ett par snygga och bra solglasögon, vill ha i denna modell här uppe. Har sett några på hm så ska kika på dem. PUSS! :)


Ny header

Vad tycker ni om min nya header som min vän Jonna har gjort? Jag älskar den! :)


NY HÅRFÄRG

 
Påväg till bion kände vi för att ta lite bilder, här har ni två av dom! Ni ser också min nya hårfärg (som är tillfällig) men jag gillar det :)


Så sjukt JÄVLA bra!



 peeta mellark katniss everdeen josh hutcherson jennifer lawrence hunger games cast featured    Two New Stills Featuring Katniss & Peeta!   i1il8h 630x378

ÅH SÅ BRA DEN VAR! Den här filmen hade verkligen allt! Spänning, romantik och snygga skådespelare!


True



A smile is the best make up a girl can wear ❤


The Hunger Games



Nu har vi bestämt film, det blir The Hunger Games som jag har hört ska vara sjukt bra! Så vi ska snart åka och hämta ut biljetterna, sen efter bion blir det middag där på heron city! Ha en toppen fredagskväll! :)

Ikväll kommer det troligtsvis ske lite förändringar här på bloggen!


Follow your heart

weheartit
  
Be who you are, hang out whit those that makes you happy, wear what you want to wear
Följ dina drömmar, gör det du vill göra & låt ingen någonsin stoppa dig.


Be the best of yourself

Det här med att trycka ner andra för att själv må bra är så otroligt idiotiskt. Mobbning och allt sådant likaså, varför hålla på? Jo för att de själva mår dåligt antar jag, men det blir ändå inte bättre så varför fortsätta? Det här är bara min teori och vad jag tycker. Vad tycker ni?

 


Biofredag



Ikväll blir det bio med bästiis, jag ska bjuda henne för det var en del av hennes födelsedagspresent! Vet inte vad vi ska se än, men båda slutar tidigt så det hinner vi prata om. Hoppas ni har en toppen fredag. PUSS! :)


LÄNKBYTE

http://lindac.blogg.se
Titta in på denna fina blogg!


Degrassi the next generation

 

Har precis fyllt magen med massa mat så nu är jag proppmätt! Ska kolla på degrassi nu och vila inför träningen. Hoppas ni har en bra dag. :)


Have a wonderful day


GODMORGON! Imorse gick det riktigt bra på gymmet, körde bål och armar. Så det känns riktigt skönt! Nu har jag precis gjort klart en uppgift i specialidrotten och sitter här och väntar på att det ska bli lunch. Är gaaaaaaaalet hungrig och åt ingen frukost imorse, inte för att jag brukar det haha :) Ha en underbar torsdag!

NEW IN



Tog en sväng förbi ginatricot efter skolan och fick med mig detta fina linne hem. Blev kär i det så fort jag såg det på deras hemsida.Tyvärr fanns den bara i strl.42 kvar, men jagville ha de så himla mycket och de skulle inte få in fler. Så då blev den perfekt.Får spänna den lite i midjan och vid banden, så sitter den perfekt. Vad tycks? :)


Love to this sport

 
Stor kärlek till den här sporten!

Håller på att fixa med bloppisen, men min dator vill inte sammarbeta.Har iallafall fotat allting så får fixa in det på datorn imorgon då jag har en bättre dator. Jag hoppas att ni har haft en toppen dag trots det dåliga vädret. :)


For you, I'll do anything

Jag kan typ gå helt normalt nu med foten, så ikväll på träningen ska jag vara med och passa lite + skjuta. Springa vågar jag inte riktigt göra än så får börja lite lätt. :)

 
Min fina!


I want to come back


kära fot, snälla bli helt bra så jag kan böra spela igen!

Godmorgon! Fyfan vad jag var trött imorse och är fortfarande, usch! Ska ha rehabilitering & habilitering nu. Hörs sen. PUSS! :)


TIPS

 
Budget varianten till vänster & lyx till höger


Till er som är lika galna i Jeffrey Campbell skor som jag så vill jag tipsa er om att bikbok har fått in liknande skor, sjukt snygga men inte alls lika dyra som jeffrey campbell. En lite lyx vs budget :)


Minnen förevigt med bästiiis

 
Fan vad jag har fått mycket plugg gjort när jag tagit med datorn och annat plugg till älsklings träningar. Så istället för att sitta och sega här kan jag få massor med plugg gjort och så går tiden. Riktigt smart, man är allt för klok ibland! :) 


Snart blir det en bloppis!

Imorgon ska jag börja fota allting som ska ut på bloppisen, vet inte om jag hinner få ut allting på bloggen innan träningen, men att ha fotat allting är iallafall en bra början! :)


Någon som är bra på detta och vet hur det fungerar? Med betalning och frakten?
Jättetacksam för svar!


I wear that smile you gave me


Min kärlek!

Skönt att äntligen sluta! Avslutade dagen med svenska och ska snart åka hem till min älskling, men han slutar halv 5 och med foten orkar jag inte åka hem emellan, så får se vad jag hittar på. Kanske tar en titt inne på gina tricot och kanske får med mig linnet hem? Det orkar foten med haha. Puss på er!


Dagens egoboost

 
Detta skrevs i augusti någongång och jag blir lika glad fortfarande. Tänk på vad ord verkligen kan göra för en person, så det är viktigt att lyfta fram det positiva. Alla förtjänar att få höra någonting bra om sig själv varje dag.
Så kom ihåg att du är unik och speciell på ditt sätt, för hur skulle det vara om alla gick runt och var likadana? Det är som om alla skulle klä sig och se likadant. Skulle inte vara roligt för fem öre. Så kom ihåg, DU är DU, bara DU! :)


Gina Tricot


Gina tricot har fått in sjukt snygga kläder, så ska försöka få med mig två av detta i veckan. Behöver ett par nya jeansshorts och linnena var ju bara för söta! Vad tycker ni om deras kläder?

Det går bra nu, kompis det går bra nu

GODMORGON! Sov kanon bra inatt brevid min älskling, så mysigt att somna och vakna upp brevid honom. Är så lycklig! Annars då? Jo, foten har blivit mycket bättre, men haltar fortfarande så kryckorna behövs ibland, men försöker använda dem så lite som möjligt. Har specialidrott nu egentligen, men ska plugga med annat istället eftersom jag tyvärr inte kan vara med. Men det är ändå okej för har massa plugg som jag måste bli klar med och lämna in. Jag önskar er alla en superfin tisdag. PUSS! :)

Kan meddela att i söndagskväll vann mitt älskade lag över Bele barkarby i kvartsfinalen så vi är nu vidare till semifinal. Grymt tjejer!


Ta mig tillbaka till Jersey!

ÄVEN VI HAR VARIT SMÅ!

 

HEJ! Foten känns lite bättre, men kan inte gå helt på den än så kryckorna får följa med mig ett litet tag till. Ikväll är det träning, men ska köra fys på sidan av nu när jag inte kan gå/springa. Blir nog mage, rygg och armar eller något sådant. Får se vad fystränaren säger.

Har varit ledig idag så jag och älskling har myst framför lite filmer och ätit gott. Nu är jag hungrig igen så ska gå och se vad som finns. Hoppas ni har en kanon dag. PUSS!


Inspiration

Lite inspiration medan man väntar på röntgen. :)


Väntar fortfarande..


Till sjukan

Usch fy blä! Ska snart åka till sjukan för att kolla foten, blir inget spel för mig ikväll :( Jag som så gärna ville spela! Men ska självklart sitta med på bänken och heja på mina fina lagkompisar. Hoppas er söndag blir bättre än min. PUSS!


FÖLJ MIG


Linakrogstad  @instagram.


I'm not giving up


Fina vän!

Hade match igår och ska springa ikapp en spelare, och då på något sätt så halkar/snubblar jag och hela foten typ vrids. Så nu har man en stukad vänster fot och det är slutspel ikväll. Kul.. Men jag ska dit iallafall och prova, iallafall ge det ett försök. För jag är inte den som ger upp i första taget!


FIFA TUNERING



En stukad fot från matchen, men det hindrar inte mig. Ska spela slutspelet imorgon, jag ska!
Blir att vila ikväll och ha fifa tunering med pappa och klas. PUSS!


Vårkänslor!

Längtar till sommaren så jag får börja använda denna!

ÅH! Missade det fina vädret igår, men idag fick jag ta del av det. Så himla härligt och mysigt. Ska tvinga med min pojkvän ut på en promenad sen :) Hoppas ni får en trevlig helg, kommer ha fullt upp med matcher och så hela helgen så ska försöka ta tid till bloggen. PUSS!


Design fix snart!

Snart så kommer bloggen att se lite konstig ut, för jag ska ändra om designen. Har tröttnat på den jag har nu så ska fixa till den! :)


A perfect day!

image description
Gott det skulle vara med en fruktsallad!

Åh vilket underbart väder det har varit idag! Men har ångest över att jag och älskling har varit inne hela dagen, men det har varit mysigt det med. Vi har tittat på film, ätit och bara myst. En perfekt torsdag. Hur har eran dag varit? :)


Studiedag?


Bild från: Google.

Har egentligen aktivitetsdag i skolan idag, men det fanns ingenting jag ville göra, film kan jag kolla hemma och promenad kan jag också gå hemma. Så jag sjukanmäler mig och kan då plugga hemma istället eftersom jag har saker att göra som ska in på fredag. Haha jag vet att du läser det här mamma, men det är bättre att jag pluggar och gör det jag ska, än att gå en promenad som jag ändå kan göra hemma efter pluggandet. Visst? :)


Ett tips till er från mig


Om ni någon gång skulle få en lite större finne så använd basiron, fungerar hur bra som helst!


Produkter jag använder


Dessa produkter använder jag varje morgon och kväll och för mig funkar de riktigt bra.

Visibly clear 2-in-1 börjar jag med och den ska man smörja in på fuktigt ansikte och sedan skölja av det. Man kan även använda denna som en ansiktsmask som man ska låta verka i ca 5 minuter. Det finns även en med pilingkorn i som man kan ta en till två gånger i veckan.

Den i mitten är ansiktsvatten som jag använder som steg 2. Häll lite på en bomullstuss/pad och sen dra över ansiktet. Denna ska man inte skölja.

Steg 3 är en återfuktande kräm och det är samma för både morgon och kväll. Jag får ingen torr hy och den hjälper min hy att återfukta sig otroligt bra.

Jag använder även dessa produkter runt nacke och ryggen ifall jag skulle få någon finne där och det funkar väldigt bra. Men kom ihåg att fortsätta tvätta ansiktet och kroppen även fast finnarna/porerna försvinner så att man håller hyn ren och fin :)


Plus i kassan

Vill du som bloggar eller är ute på internet tjäna pengar?

Bli då medlem på plus i kassan och börja samla pengar. Bli medlem HÄR! Nu får du även 20 kr i startbonus!

Cozy times


Har gosat ner mig i soffan med täcket och kollar på how I met your mother, så jävla bra program! Ska ta mig in på nelly.com och kanske beställa hem någon söt klänning till sommaren :)


Look of today



Vad vill ni läsa & se mer av?


GALET SNYGGA!

Vad tycker ni är roligt att läsa om? Mer självförtroende inlägg, outfits, tips, bilder eller ja vad tycker ni? TIPS! :)


Saying someone is ugly doesn't make you prettier

 

Idag känner jag verkligen att självförtroendet är på topp, jag mår bra, har fina människor runt omkring mig, vaknade brevid finaste, träning ikväll och sen somna i famnen hos min älskling. Underbart! Jag hoppas att ni mår lika bra som jag och känner er på topp :)


Ska på ett litet möte

Idag på nästa rast ska jag upp till frisörerna i min skola och prata med min kompis och hennes lärare om mitt hår. Ska ju bli blond igen så vi ska prata om hur vi ska göra det på bästa sätt. Kommer bli skit bra för dem är så otroligt duktiga. :)

 


Onsdag


John Bauer Stockholms skollag i innebandy. DM Guld 2012!

GODMORGON! Var faktiskt hyffsat pigg när jag vakna imorse, även fast jag försov mig lite. För när jag kom ut så skiner solen och det är varmt. Det enda jobbiga med denna morgon var sen att när jag kom till gullmars så missade jag tvärbanan för att det var så jävla mycket folk så jag kom inte förbi, blä. Ska återgå till plugget nu, PUSS!

Oboyen är slut


HAHA bjuder på den (ser depp ut för att oboyen är slut)! Nu drar jag mig till Haninge och till älskling. Hörs imorgon. PUSS!


Make each day count

 
Är så galet pepp och taggad på livet just nu! Även fast det är assegt i skolan så kämpar jag på, har så mycket roligt att se fram emot. 23 månader med älskling, slutspel, innebandy, firar två år med älskling, falun, ska bli blond igen, studentskivor, fyller 18, fira födelsedagar, fina vänner och sen vad hela sommarlovet har att bjuda på. Så istället för att vara depp på vädret som är just nu, va pepp! :)


VECKANS BLOGG ÄR UTSEDD!

Vinnaren av veckans blogg blev!
http://kajsaochtuva.blogg.se/
http://fridanyburg.blogg.se/

Grattis tjejer till vinsten! :)


Tuesday


Hej! Slutad efter första lektionen idag vilket är 11.15, åt lunch i skolan och åkte sen hem. Blev endast gym för mig imorse och när de andra körde innebandy skrev jag på utvärderingen vi har som uppgift i specialidrotten, blev nästan klar.  Ska snart ta en dusch, vila och senare ikväll åker jag till min älskling. Vad ska ni göra denna tisdag? :)


TIPS

Tänkte vara snäll och ge ett tips till er musikälskare. Det finns en asbra sida som man kan omvandla youtubelänken till en mp3 länk och sen lägga in på mobilen/ipoden eller så. Gå in HÄR! :)


Dålig update



Sorry för jättedålig uppdatering, men har inte varit vid datorn någonting i helgen eller idag. Imorgon blir det bättre uppdatering, men så ni vet att under helgerna blir det inte lika mycket. Hoppas ni förstår. :)

Veckans blogg utses imorgon, kul att det var så många som var med! :)


GUUUUUUULD!


Spelade skoldm final idag mot tullinge gymnasium och vi VANN! 3 - 2 blev det i matchen, fan vad bra tjejer!
kommer vara dålig uppdatering i helgen, men är tillbaka på måndag. PUSS på er och ha en bra helg!


Snart 2 år

 

Om ca en månad har jag och min pojkvän varit tillsammans i 2 år, den dagen skulle jag vilja fira och göra någonting speciellt. Har ni några tips på vad vi kan göra? Berätta gärna vad ni själva har gjort. :)


NELLY.COM


Tänk om dessa snygga tröjorna skulle finnas i min garderob när jag kommer hem idag, skulle bli överlycklig! :)

Vi kan också planka


Vi kan också planka.

Jag som var så taggad och glad över att bli blond igen och så är hon som ska fixa det inte i skolan, så får vänta i några veckor till. För nästa vecka är det aktivitetsdag och så ska färgen jag har nu gå ur lite mer. :(


Today is the day

 
haha minnen!

Idag är dagen då jag blir blond igen eller iallafall nästan för jag vet inte hur blond jag kan bli på en gång, men det ska bli skönt att gå tillbaka till det blonda igen. Jag har trivts väldigt bra i brunett, men till sommaren vill jag vara blond och då är det bäst att börja med det nu tycker jag. PUSS! :)


Haircuff

 
Snart ska den bli min. En sjukt snygg haircuff, har sett sånna på många och det är riktigt snyggt.
Denna är från style by tyra.


Amazing


Gina tricot outfit


Stickad tröja gina tricot/ring gina tricot/armband gina tricot/skinnjeans gina tricot.
Haha kul att allt jag hade på mig idag var från gina, men de har så fina kläder & smycken. :)


I miss my blonde hair

Imorgon blir jag blond igen! :)
Vad tycks?


Boys who

 
 


Egoboost

Tyvärr så kan man inte gå från 0 självförtroende till värsta stålsjälvförtroendet bara sådär, utan det tar tid och det krävs att man kämpar. Så nu kommer ytterligare några tips och steg till ett bättre självförtroende, för det förtjänar vi alla!

Ändra dina tankar!
Istället för att gå runt och tänka negativt eller när man misslyckas, tänk positivt. Tankar styr känslan så otroligt myckt, så börjar du tänka bra saker kommer det tillslut vara sant och om det redan är sant så har du insett det. Bra va? :)

Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar!
Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av!

Umgås med personer som får dig att må bra!
Personerna vi umgås med kan båda sänka och lyfta dig, det är då viktigt att vara kring de människor man mår bra av och som lyfter upp dig. Även dem behöver din hjälp att bli upplyfta. Hur bra känns det inte när man får någon annan att lysa av glädje, tänk då vilken bra känsla de får när del lyfter upp dig.

Som sagt, ingenting kan ändras direkt eller bara över en natt. Det tar tid och det krävs att man jobbar på det här. Tillslut sitter allt i bakhuvudet och självförtroendet är på topp. :)

  
En sjuktbra bok, jag själv håller på att läsa den!



ONSDAG



GODMORGON! Sov jättebra i natt och kom upp ur sängen riktigt bra imorse, händer aldrig! :) Sitter i skolan nu och håller på med någon uppgift i rehabilitering, segt som fasen! Hoppas ni får en bra onsdag!

Veckans blogg!



Glöm inte bort att anmäla er till veckans blogg tävling, den avslutas på söndag.

http://linasplacee.blogg.se/2012/march/veckans-blogg-2.html#comment


Bloppisen


Fick en kommentar där en tjej frågade om min bloppis som jag har pratat om. Den kommer, men det tar lite tid för mig att fixa med det och har inte så mycket tid heller. Men jag ska skynda mig så gott jag kan. :)


Dålig update


Dålig uppdatering idag jag vet, men hade först innebandy + gym imorse och sen svenska utan dator. När jag slutade skyndade jag mig hem, åt, packade väskan och sen blev jag upphämtad av lina och vi begav oss till täby för match. Sista seriematchen i DJ för i år och den vann vi med 5 - 3, riktigt bra!


Kan man kombinera dessa yrken?

Jag har länge velat fram och tillbaka mellan polis och personlig tränare. Men nu idag har jag kännt att, är det verkligen något av det som jag vill göra? För som PT är det otroligt svårt att tjäna pengar på och polis är ett väldigt utsatt yrke, tänk den dagen då jag vill skaffa familj? Det tredje yrket som nu kommit in i mina tankebanor är någonting inom mode, typ som stylist eller make up artist, för jag tycker sådant är så otroligt kul. Eller kan man kombinera PT + make up artist/stylist? Någon som vet? Snälla berätta det för mig isåfall, är väldigt förvirrad just nu :(

 
PTfia + Elin Kling ;)


Boosta ditt självförtroende

Jag har tänkt att börjar skriva mer om själförtroende & självkänsla som ska riktar sig till både killar och tjejer. Jag börjar med att ge lite tips till hur DU kan boosta ditt självförtroende.

* Våga misslyckas!
Att misslyckas visar inte att man är dålig, det visar att man är modig att våga försöka. Man kan inte vara bäst på allting här i världen och saker man var livrädd för kanske man inser inte är så farlig trots allt.

* Jämför dig ALDRIG med någon annan.
När du jämför dig med någon annan hittar du bara mer brister på dig själv och det vill man inte. Människans hjärna är konstig och tar in det negativa bättre än det positiva. SLUTA MED DET!

* Titta dig i spegeln och säg att du är vacker.
Eller säg vad som helst som är positivt, det behöver inte alltid handla om någonting ytligt. Det kan tillexempel vara något som att man är glad att man lyckades så bra på provet.

You are beautiful


Kom ihåg det!


Våga vara egen!

Våga vara egen! Varje år, varje månad, varje dag, varje timme, varje minut & varje sekund går människor runt och tycker dåliga tankar om sig själva. Det här ständiga tjatet om att tjejer ska se ut som modeller och killar ska vara hur tränade som helst, jag är så trött på det. Jag själv är en av dem som allt för ofta tycker dåliga tankar om mig själv och jag är så otroligt sur över det. Förstår inte varför jag tillåter dessa tankar i mitt huvud. För jag har en underbar familj, finaste pojkvännen, fantastiska vänner och får göra det jag vill. Jag har en frihet som inte många har. När jag har så mycket bra, varför ska jag då gå runt och tänka negativt, det tar bara på krafterna.

Idealsproblemen är något som jag tycker borde jobbas på, något som borde försvinna helt. Jag vet att det är tekniskt omöjligt, men man kan aldrig göra för mycket. Till alla er där ute, ni är fina som ni är och unika på ert sätt. Alla har något som någon annan vill ha.Tänk så att är det något du inte gillar på dig själv tänk då att någon annan vill ha det och om någon annan vill ha det så måste det vara bra. Eller har jag fel?

Med den här texten vill jag få ut till alla er som mår dåligt över er själva. GÖR INTE DET! Det enda perfekta som finns är du själv, du är perfekt som du är, unik och speciell på ditt sätt. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Våga vara egen!

  


Veckans blogg!



http://arfwidssons.blogg.se/




http://nojjz.blogg.se/
 

Dessa två bloggar blev veckans blogg.
Var gärna med och tävla igen. Kom ihåg att det endast gå att anmäla sig i detta inlägg.

Saker att göra föra att få större chans att vinna.
- Gör ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar här (länk till detta inlägg).
- Följ mig på bloglovin (skriv i så fall vilket nummer du blev).


INSTAGRAM

 

Följ mig på instagram, linakrogstad @instagram. Där läggar jag upp massor med bilder, som kanske inte kommer upp här på bloggen. Så följ mig på instagram för ännu mer bilder! :)


Solarium nästa

Drar och solar nu, men kör på en längre stund denna gång, så att man börjar se någon skillnad. :)

 


Söndags inspiration


Är sjuk trött! Igår vid 22.00 tog matchen slut, åkte hem till Fanny och sov där. Somnade inte förrens vid halv 2 för hade så fruktansvärt svårt att somna. 06.00 ringde väckarklockan, snoozade till 06.50 gick upp, åt frukost och sen begav vi oss till tullingehallen för ännu en match. Inte så mycket sömn så det har satt sina spår. Ska göra i ordning te, lägga mig i sängen och läsa i tidningarna jag köpte idag. PUSS! :)

Melodifestivalen 2012


Loreen vann melodifestivalen i år med en riktigt bra låt. De jag hejade på i finalen var Loreen, Danny och Ulrik. Kunde tyvärr inte se på finalen på grund av match. Men tycker ni att rätt låt vann? :)

Veckans blogg!



Glöm inte att fortsätta anmäla er till veckans blogg, vinnaren dras ikväll!
http://linasplacee.blogg.se/2012/march/veckans-blogg.html#comment 


Söt sommarklänning

KLÄNNINGAR - KAFFE / STINA TUNIC - NELLY.COM 
Åh vilken söt klänning, skulle vara så fin i sommar.


Godnatt

Vinst med 8-4 i matchen, men dags att sova nu för ska upp halv 7 för ännu en match. Godnatt och sov gott!


Klädesmärken

Dagens fråga
Vilka klädesmärken har de snyggaste kläderna? Vart shoppar ni era kläder för det mesta? :)


   


GAMEDAY


Idag är det match, eller ikväll rättaresagt och matchen spelas mot TT hemma. Är galet taggad på att lira så det ska bli grymt skoj. Under dagen nu ska jag bara sega, ta det lugnt och ladda inför matchen. Händer för er idag?


Ett drömhus

 
Det finns så sjukt mycket snygga och coola hus. Skulle det inte vara fett att bo i något av dessa? ;)


MYSKVÄLL



Myskväll tillsammans med älskling ikväll, det behövs verkligen för är helt slut. Vad ska ni göra ikväll? :)


SÅ JÄVLA BRA!


Spelade semifinal i skolDM idag och vi vann med 3 - 0, så nästa vecka blir det FINAL! Så jävla glad och alla var sjukt duktiga och Julia fick hålla nollan! GRYMT :)


Min favoritplats

 
Innebandyplanen är min favoritplats, för där är jag så grymt lycklig och får göra det jag verkligen älskar. Att ta klubban, bollen och sen gå ut och lira gör så att jag får rysningar i hela kroppen. Obeskrivligt.


Något jag verkligen vill ha


Något som jag verkligen längtar efter är en resa utomlands, till ett riktigt varmt ställe med massa sol & bad. 18 års present? :)

Henne kan jag berätta ALLT för


Snyggingen till vänster, det är hon som jag kan berätta ALLT för. Har känt denna underbara person i snart 6 år och det känns som att vi har känt varandra hela livet. Vi är har både likheter och olikheter vilket är en perfekt kombo tycker jag, men folk säger ändå att vi är en och samma person. PUSS PÅ DIG BÄSTAVÄN!


Personer jag vill träffa just nu



Dessa personer + många fler från språkresan vill jag träffa just nu. Hade 3 helt underbara veckor på Jersey och det är verkligen minnen för livet. Ta mig tillbaka till denna underbara plats.

Min klädstil

 
Har inte de bästa bilderna på min klädstil så jag förklarar istället. Converse, svarta jeans tillsammans med en stickad tröja, skjorta eller någon annan fin topp är det som jag trivs i bäst. Vissa dagar blir det mjukisar, men det är näst intill endast under dagar då jag tränar. På sommaren sätter jag gärna på mig ett par snygga shorts med ett fint gulligt linne, till det har jag äntingen balleringa eller converse. Hur är eran stil? :)


KONY 2012


Kony 2012 är en film och en kampanj skapad av Invisible Children som går ut på tatt göra Joseph Kony världsberömd. Inte på ett positivt sätt. Filmen går ut på att uppmärksamma Joseph Kony och hans brott mot mänskligheten för att höja stödet för hans gripande och sätta ett prejudikat för internationell rättvisa.

Kolla & sprid vidare!


En bild på mig + 5 fakta

 

 - Jag har stor förbi för ormar och clowner.
- Jag kan aldrig sitta still och måste göra något hela tiden.
- Innebandyn gör mig så jävla lycklig.
- Jag är lättroad, så skrattar nästan åt vad som helst.
- Att resa är bland det bästa jag vet.


nackont

  
Usch vad ont det gör i min nacke/rygg. Massagen jag har fått verkar inte funka, så måste ringa min sjukgymnast så hon får hjälpa mig annars vet jag inte vad jag gör. Just nu sticker det ute på axlarna också :(


Dagens låt


SOMMARJOBB


Nu har jag sökt ännu ett sommarjobb, nämligen på Gröna lund. Skulle vara sjukt kul att få jobba där och det är verkligen ett jobb som passar mig. :)


räknar ner ..

Om 51 dagar blir jag 18, HELT GALET! :)


ONSDAG

  
jag älskar det här!

Godmorgon! Ingen uppdatering igår men internet ville inte sammarbeta och sen efter skolan var min syster på besök och så åt vi middag tillsammans med mamma och så somnade jag sen hemma hos min underbara. Idag är jag seg och otroligt trött så orkade ingenting imorse så sket i sminket och satte bara upp håret i en toffs, skönt. Efter skolan ska jag förbi pappi och ge han alvedon och blåbärssoppa, snäll dotter jag är. PUSS!


TIPS


Få nagellacket att torka snabbare:
Genom att doppa naglarna i kallt vatten så gör man att nagellacket torkar fortare. (så kallt vatten som möjligt).

Få naglarna att växa fortare:
För att naglarna ska växa fortare så kan du massera nagelbanden. Om man gör det så stimulerar man blodflödet i nagelbädden.

Veckans blogg!

Drar igång med veckans blogg! Kommentera bara "jag är med" så drar jag en vinnare på söndag :)


GODMORGON MÅNDAG

  

Godmorgon! Första skoldagen idag på 4 veckor och det känns faktiskt helt okej ändå. Ska bli kul att träffa alla och komma tillbaka till vardagen igen. Men måste sticka nu. Puss.


GRATISBIO


Hur härligt skulle det inte vara med biobiljetter, för visst är det mysigt att gå på bio? :)
Bli då medlem på www.gratisbio.se, samla poäng och växla in det till biobiljetter! 


kval till division 1


Ja ni ser ju vad det står. Så grymma tjejer! :)


Sportlovet är slut

  

Har haft en riktig skön söndag. Först match imorse som vi vann med 4 - 2 mot Farsta och nu under kvällen har jag rensat bland massa saker här hemma, duschat, rakat benen, målat naglarna och ska senare titta på big brother. Men först måste jag ta tag i lite plugg, skolan börjar trots allt imorgon så vill ha vissa saker klart innan. PUSS!


Ett tips till er

 
Ett tips till er som målar naglarna. Använd GRIPEN ACETON när ni ska ta bort nagellacket, grymt bra!
Själv har jag precit använt det och ska nu måla på nytt :)


LIVE LOVE LAUGH


Gud vad jag tjatar om att jag vill ha sommar, men jag vill verkligen det haha! Tänk vad mysigt att grilla på stranden med fina vänner, äta gott, bada, sola och alla är så glada. LOVE.


Solarium next!

Drar och solar nu och eftersom jag inte gjort det på ett bra tag så blir det en kortis. Men man måste börja någonstans. :)


SÖNDAG

 
Ikväll blir det fix & mys här hemma i min onepiece.

Hej! Har haft ett sjukt bra lov som började med shopping och träning. Sen under veckan har jag också hunnit med handledarkurs, riskettan, mer träning, kolla handboll, match, fira bästavän och umgås med älskling. Har ni haft en bra vecka? :)


Mobilblogg

Mysig dag hos bästavän med massa gott att äta, hem prata med mamma och nu befinner jag mig i Tyresö för att heja fram älsklings handbollslag till vinst! :)


HAPPY BIRTHDAY

Påväg hem till bästii Jonna just nu för där blir det födelsedagsfirande + så ska hon få sin present! Hoppas hon gillar den :)

 


Fika med en fin vän



Nu ska jag åka in till stan för att träffa saknade Amanda, har inte träffat henne på mer än 3 veckor! En fika med massa tjejsnack blir det. Hur mysigt som helst. Vad ska ni göra idag? :)


Ännu mer inspiration



Ännu mer inspiration, sjukt snygga saker som jag gärna ser i min garderob i vår/sommar.


Inspiration

 
Kan inte få nog av all inspiration, snart kan man gå klädd såhär & klä sig i så snygga kläder!


BLOPPIS?


Funderar på att ha en bloppis, för ska snart rensa mina byråer och då kommer det säkert vara mycket som jag kan tänka mig att sälja. Skulle det vara kul med en bloppis?


1 Mars



Herregud, det är första mars idag och det kom jag på nu? Tiden går så otroligt fort och ibland känns det som att man inte hänger med, men det ska det bli ändring på. För jag ska leva varenda minut!


TORSDAG



Sjukt fint väder ute, så känner lite ångest över att jag och älskling suttit inne och kollat på film hela dagen. Men det har varit mysigt det också. Ikväll är det träning och det känns som jag inte tränat på länge haha, så det ska bli skönt. Har haft en underbart och skönt lov hittills och snart kommer bästavän hem från USA också, saknar henne! PUSS :)


RSS 2.0