JEFFREY CAMPBELL

image image
Snälla tomten, jag önskar mig dessa fanastiska jeffrey campbell lite spike!

Fyra julfavoriter!

TIPS TIPS TIPS! Här är fya julfavoriter som är från nelly.com. Den tredje från vänster är absoluta favoriten. Gå in på nelly.com nu! :D

TORSDAG 29 NOVEMBER

Har kollat alla 10 avsnitt av portkod 1321 och det var så sjukt jäkla bra! Någon som vet om det kommer fler avsnitt? När jag sett klart på det så pluggade jag lite engelska och mejlade min lärare och frågade vad jag hade missat. Så nu känner jag att jag är lite med på banan igen när det gäller skolan. Snart kommer pappa förbi med mat, men nu ska jag kolla tv.PUSS!
LYCKA! <3

SACO MÄSSAN!

photo
Kom precis hem från SACO mässan, orkade bara vara där i 40 min sen sa kroppen ifrån. Menmen, hann iallafall med att besöka några skolo, tillexemepl GIH som verkade jättebra, så ska på deras öppet hus i mars. Nu ska jag byta om till skönare kläder och titta på portkod 1321, alla säger att det ska vara jättebra så får kolla och se. PUSS!

Vilken deppig dag

Har precis tagit en varmdusch och tagit på mig min rosa onepiece, mys. Hatar att vara sjuk, ville ju spela DM matchen ikväll, eller iallafall få vara där och heja, men nejnej. Kul också att jag fick vänta i 20 min i norra sköndal på att bussen skulle komma, frös ihjäl. Ni märker att den här dagen inte kommr hamna på topplistan av favoritdagar. Usch. Tack & hej.
 
Världens bästa mamma gick till affären för att köpa glass till mig, bästa mami. <3
 

När vädret är som det är & när man är sjuk, får man drömma tillbaka till varmare platser.

Livet är inte alltid på topp!

En av mina bästavänner åkte till Australien imorse och ska vara där i tre månader. Jag har mycket att göra i skolan. Jag har blivit sjuk. Jag missar ännu mer i skolan. Missar DM kvartsfinalen ikväll. Vädret är sämst.

Det ända positiva just nu är att jag har världens finaste människor runt mig och att jag har fått jobb på SATS.

Jag drömmer mig tillbaka till SHM istället.


BÄSTA BÄSTA SHM! <3

Det är så svårt att få ner i ord,lalla känslor, all glädje och alla tankar! Torsdag, fredag och lördag jobbade jag med laget utanför friends arena och hjälpa folk hitta rätt osv. när konserten började fick vi gå in och kolla på Swedish House Mafia. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag fick vara en av dom som fick den här chansen. Få betalt och sen få gå på konserten.
 
Glädje, skratt, sång, dans, njöt, hoppade, skrek, minne för livet. Dessa är bara några av de ord jag lyckas får ned i bloggen, en obeskivlig känsla och jag njöt hela kvällen och fick spendera dessa tre kvällar med underbara människor. LYCKA!
 
photo
 
photo
 
photo

Det finns inga ord!!!


TATUERING!

Jag vill tatuera mig och jag vet vart, i nacken. Jag vill ha ett fint citat och jag står och väljer mellan två stycken. Antingen "It's written in the stars" eller "You have to believe". Så svårt val.

INSTAGRAM

De senaste bilderna från min instagram, @linakrogstad heter jag där. Jag uppdaterar mycket, så följ! :D

Onsdag, segaste dagen i veckan.

Seg dag i skolan, onsdagar är alltid värst. Hade först samhällskunskap, sen etik & livsfrågor och sen projekt & företagande, där hade vi också prov som gick helt okej. Nu är jag hemma, tittar på tv och ikväll är det träningsmatch mot sthlms stadslag f15. Ska bli kul att spela match. PUSS!
 
photo

På onsdag åker den här fina tjejen till Australien och ska vara borta i 3 månader, fatta, 3 MÅNADER!! Kommer sakna dig Fanny så otroligt mycket min underbara vän! Hur ska detta gå utan henne?

#12

#12, Det är helt sjukt hur mycket man kan älska en sport!


SWEDISH HOUSE MAFFIA!

Skönt att man inte köpte en biljett till Swedish House Maffia, för har precis fått reda på att vi ska jobba där! Så jag ska jobba torsdag, fredag och lördag med att hjälpa folk hitta rätt osv. men sen får vi gå in gratis på konserten och se SHM! Är så glad och lycklig så vet inte vart jag ska ta vägen. Detta jobb fick mitt lag via vår lagledare och alla är helt galna haha, ska bli så kul!
 

Riktigt seg dag!

Fan borde ha pluggat idag men vaknade sent, sen har jag spelat fifa hela dagen haha. Aja, snart ska jag åka hem, byta om och sen ska jag åka på innebandyträning. Är jättetaggad på träning! Hoppas allt är bra med er :)


TACK för igår alla!

Igår var jag på hejdåfest hos Fanny och hennes syster, för om 10 dagar åker dom till Australien och ska vara borta i 3 månader, kommer sakna dom så otroligt mycket! Men jag hade ändå en helt galen kul kväll, mina vänner och pojkvän är de bästa! LOVE.


Fixade naglar.

Fixade mina naglar igår hos min kompis Malin, jag blev sjukt nöjd! Vad tycks?


Torsdag kväll

GOKVÄLL! Träningen gick helt okej. Magen krånglade lite, så ska kolla upp det där på tisdag så jag slipper gå runt och funderar, tror ändå det värsta. Har precis ätit lite och ska hoppa in i en dusch, senare kommer min älskling hit så ska vi kolla gossipgirl. PUSS!
 

Söta tjejer innan twilightpremiären i tisdags

Breaking dawn part 2

Vill se den igen!

 

 


Älskar lediga dagar!

Idag, imorgon och på måndag är jag ledig från skolan. Riktigt skönt. Så idag har jag sovit länge och myst med min Klas. Om några timmar ska jag röra mig mot träningen och kötta! Hoppas ni har en bra dag :)


SÅ SNYGGA!


Onsdag

Imorse mådde jag jätteilla, men inte så konstigt eftersom jag kom hem så sent i natt och hade dessutom svårt att sova. Så gick inte på första lektionen och sov istället, mycket behövligt och bra för min mage som har krånglat ett litet tag nu. Sen hade vi etik&livsfrågor, redovisade (kul att alla i klassen hade glömt det typ), sen hade vi den mest onödigaste lektionen, projekt & företagande, det känns som att vi inte kommer någonstans, menmen. Nu ska jag äta, Tjing!

photo
 

TWINIGHT SJUKTBRA!

photo
Filmen igår var så sjuuuuuukt bra! Man satt på nålar hela tiden och det var så spännande, romantiskt, roligt och så underbar. Sen så är Edwards & Bellas kärlek till varandra så romantisk och helt fantastisk! Ni som inte sett den GÖR det!

När vi kommer till Heron så går vi in på Willys för att handla dricka oxh Matilda köpte godis. När vi kommer upp till alla salonger så ser vi att de har dukat upp ett bord med popcorn, cola och bonaqua, så att man bara kunde gå och ta. Menmen, tre drickor och en popcornpåse under filmen blev det, mums. PUSS!

Breaking dawn part 2!

Nu är det äntligen dags för Breaking dawn part 2 att ha premiär. Jag ska på twinight och se båda delarna av den senaste filmen, är så spänd för har alltid tyckt om Twilight filmerna. Jag ska dit med Jonna, Aniela och Matilda. Nej nu ska jag försöka sova lite innan jag ska fixa mig och röra mig mot bussen till Heron. För jag kommer inte få så mycket sömn i natt och jag börjar 8.15 imorgon, weey! Puss på er alla gullisar!  

Dags att göra gelénaglar.




På fredag har jag fått tid att göra gelénaglar hos en tjej som heter Emma, hon har UF företag tillsammans med min barndomskompis. Bilderna ovanifrån är från tidigare de har gjort på och deras facebooksida hittar ni HÄR!

Vad nöjd med dig själv och för den du är!

Hej! Jag skulle egentligen ha haft körlektion nu, men fick sms från bilskolan om att läraren var sjuk så det blev inställt. Så nu sitter jag i soffan och kollar på made. I skolan idag fick vi kollar på en teater om ätstörning, det var tre stycken från unga klara som spelade upp det och det var faktiskt riktigt bra, man fick en bra inblick i hur det kan vara för någon med en ätstörning, det är hemskt det där, det är hemskt hur långt det kan gå och hur snabbt man kan tappa kontrollen :(

Man borde vara nöjd för den man är och för det man har och vara hälsosam om man vill, men inte känna något tvång. Alla ideal som finns i dagens samhälle är helt sjuka..

Mysig och rolig kväll!

Tack för en sjukt kul kväll igår tjejer, kärlek till er!


En helt FANTASTISK kväll!

Vet inte vart jag ska börja, men fan vad lyckat det blev igår på välgörenhetskonserten och TACK till alla som var med och gjorde den fantastisk! Vet inte exakt hur mycket pengar vi fått in än, men det är nog en del. Ja är fortfarande på rosa moln haha.

Vi hade en fotograf där så när han har skickat bilderna till mig så får ni se massor!! Så länge får ni nöja er med några mobilbilder.

 


Friday Friday Friday

Vart helt utmattad imorse, men inte så konstigt, har gått spänd, nervös och taggad på det här i somras och igår kunde jag äntligen slappna av. Så att jag hade sovmorgon imorse gjorde det lättare. Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag på tjejmiddag hos Emma, det blir en minireunion! :)


Dagen med stort D är här!

photo
Nu skulle det inte sitta helt fel med en vanilla latte, den är sååååå god!

Godmorgon alla glada! :) Jag är glad, taggad, nervös och känner alla möjliga känslor just nu inför ikväll, men det ska bli så kul! Jag och Jonna har jobbat och planerat det här ända sen i slutet av sommaren, innan jag åkte till Grekland och innan skolan började. Så länge har vi väntat och nu är dagen äntligen här. Men först ska jag ta mig igenom en engelska lektion, sedan börjar förberedelserna! :D
 
Önska oss lycka till!

Tack för all hjälp!

Igår var jag och Jonna i Huddinge för att köpa lite kaffe och sådant til cafeterian på torsdag, när vi går förbi en anslagstavla så ser vi vår affisch för välgörenhetskonserten, hur glada blev inte vi då? Tack Huddinge kommun för all hjälp, vi är jättetacksamma för det! :)
 
photo
Så imorgon 8 november, kl. 18.30 börjar insläppet för välgörenhetskonserten för MinStoraDag. Vi hoppas att så många som möjligt kommer dit, bidrar till att fler barn får uppfylla sina önskedrömmar och lyssna på bra musik!

En helt vanlig onsdag!

Skola idag som var väääldigt seg, vi gör typ ingenting typ + att internet i skolan inte funkar eftersom det var strömavbrott igår så kraschade typ hela modemet. Menmen,  sista lektionen så fick jag jätteont i magen så fick gå lite tidigare, vet inte vad det är för fel på min mage, jag kanske är stressad inför imorgon. Nu ska jag skriva ner lite saker inför imorgon, sen ta det lugnt innan träningen börjar. Hoppas allt är bra med er!
 
photo
Min outfit igår!

DAGENS INSPIRATION

 

usch...

Usch vad dåligt humör jag är på nu, kommer aldrig köra med den bilskoleläraren igen, aldrig! Jag gjorde samma fel flera gånger, men det ger han ingen rätt att klanka ner på mig och se ut som att jag är dum i huvudet när man ändå kände och tyckte att lektionen gick helt okej. Usch nej!
 

Välgörenhetskonsert för MinStoraDag

Välgörenhetskonsert för MinStoraDagVälgörenhetskonsert för MinStoraDagVälgörenhetskonsert för MinStoraDag
Sen i sommras har jag och min bästis Jonna suttit och planerat vårat projektarbete. Vi båda ville göra någonting för andra och kom då på tanken att göra en välgörenhetskonsert för att stödja MinStoraDag.
 
Därför bjuder jag in DIG till denna tillställning för att förgylla kvällen tillsammans med oss.
Vart: Huset i Huddinge. http://husethuddinge.se/kontakt.php http://kartor.eniro.se/m/9v6mY
När: 8 November
Tid: 19:00 - ca. 22:00
 
Pris: 50kr förköp 60kr vid dörren
 
Mail: [email protected]
Facebookeventet: http://www.facebook.com/events/366110243464714/?fref=ts

Första skoldagen idag!

Första skoldagen idag på 5 veckor och det gick väl bra, kul att träffa alla igen, väldigt segt dock. Nu tittar jag på tv och om en timme har jag körlektion. Körde lite igår med mamma och då gick det jättebra, så heja mig!


In the end, We only regret the chances we didn't take.

Sushin var jättegod och vi planerade det sista inför nästa vecka, då är det dags för Välgörenhetskonserten för MinStoraDag, taggad! Nu kollar vi på Harry Potter samtidigt som Jonna sitter och läser ur en gammal bok som vi skrev i på konfan för typ 4 år sen, haha.
 
Det hade varit kul att gå på någon Halloweenfest nu under lovet, menmen nu blev det inte så. Bara att tagga till festen som är om någon vecka. WhoopWhoop!
 
Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Härliga lördag!

Hej! Igår var jag och pojkvännen på middag och hade det jättemysigt och trevligt. Åt god mat och kollade sen på film. Jag lånade med mig trassel hem som jag och Klas tittade på när vi kom hem.

Idag har jag gått promenad med Fanny inne i stan och vi hade med en liten picknick som vi åt på en bänk vid vattnet, har haft en jättebra dag! Nu är jag påväg till sushikungen för lite sushi med Jonna. Puss!


Lugn och skön torsdag

Det blev ingen körlektion idag för det hade blivit uppskrivet till imorgon istället och då kan jag inte. Så ska köra på måndag. Idag har jag myst med min fina, kollat gossipgirl, ätit subway, gått promenad med hundarna och nu sitter han och spelar. Imorgon ska jag till stan med Linnéa för en fika och på kvällen ska jag och pojken min hem till min syster och hennes kille på middag. Mys.


NU: Körlektion.


Önska mig lycka till, det var ett bra tag sen jag körde!
photo

RSS 2.0