En dag på grönalund

Påväg hem till Klas nu efter en dag på grönalund med Linnea. Har haft en kanon dag på grönan och åkt massa berg-och-dalbanor, grymt kul! Det är sommarkrysset ikväll men vi orkade inte stanna kvar, men vi hann iallafall se Eric Saade, Norlie & kkv sjunga på genrepet! Nu hem och mysa med min fina! Puss.


FREDAG

Idag så skulle jag och Linnea egentligen åka till grönalund, men det får bli imorgon istället och då är det också sommarkrysset så det ska bli kul! Så idag har jag sovit, åkt till haninge centrum och kollat runt lite och sen städat. Nu ropar magen på mat så ska gå och kolla om det finns någonting att äta. Hoppas allt är bra med er!
 

Bjuder på den klassiska hoppbilden!

20 Dagar kvar!

Nu är det bara 20 dagar kvar tills jag och älskling åker till Grekland för en veckas semester. Denna resa behöver jag och jag behöver verkligen få komma iväg och bara ta det lugnt och koppla av. Så detta ska bli underbart skönt. Det är hotellet på bilderna och det ska ha ett litet gym, beachvollyboll plan, tennisplan + att det bara är 50 meter till stranden, PERFEKT!

KÖRLEKTION IGEN

14.00 har jag körlektion och efter det ska jag träffa fina Emma som jag inte träffat på ett tag nu, ha en kanon dag!

THE TWO DRESSES


Här är det två klänningarna som jag köpte i malmköping och jag älskar dem båda! Perfekta klänningar att ha med sig utomlands, men de funkar även bra här hemma. Vad tycks?

Malmköping 2012

Även denna sommar har jag också hunnit besöka fina malmköping med pojkvännen och hans familj, dit åkte jag samma dag som selected slutade. I malmköping hann vi gå på marknaden (hittade två fina klänningar) och spelade lite vollyboll.
 
 
 

SELECTED PLAYER INTERNATIONAL

 
Sen jag senast skrev har jag varit på selected player international och spelat för team sweden f94/95 och jag har haft det så grymt kul och det är ett minne för livet, fick också äran att var kapten vilket jag är väldigt stolt över. Kommer sakna er alla så fruktansvärt mycket!
 

RSS 2.0