Music is a wonderful language

Snart ska jag börja röra mig på rytmus där min bästavän jonna går i skolan. Hon har nämligen uppspel ikväll så ska höra på när hon och alla andra sjukt bra musiker sjunger och spelar. Kommer bli grymt som vanligt.

 


New In


Skinnjackan från vero moda fick följa med mig hem i lördags. Min gamla är trasig och ful. Så det var kanonbra att jag hittade den här!

walk in closet

Kom på att när jag kommer hem så måste jag städa mitt rum & börja rensningen av mina byråer + klädhängare. Jag måste verkligen få ordning på alla mina kläder och se efter vad jag vill ha kvar och inte ha kvar. Om jag rensar också så kommer jag få plats med massor med nya fina underbara kläder! :)



En walk in closet skulle inte sitta helt fel!


Träningsdagbok

Nu har vi fått våra skrivhägten som vi ska skriva träningsdagbok i. Jag ska köra på uthållighetsträning & rehabilitering. Detta valde jag för att jag känner att min kondition och uthållighet måste förbättreas och det är grunden till allt annat. Rehabiliteringen kör jag självklart för att få mina vader att bli bättre, så att jag blir hel någongång. Denna uppgift kommer nog passa mig perfekt, för jag älskar att planera och skriva ner saker om träning och så. Puss! :)


Det är ett perfekt sätt att ha koll på sin träning, hur mycket och vad man kör.


NELLY.COM



Igår beställde jag hem denna snygga bikini från nelly. GLAD! :)


Monday morning

Seg uppdatering under helgen, men det blir lätt så. Har spelat match, kollat handboll och varit med min underbara. Har haft en otroligt skön helg och har fått sova mycket så det är riktigt skönt. Pedagogiskt ledarskap nu och i eftermiddag blir det idrott. Hemma sen ska jag beställa hem lite saker från nelly! :)

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma, jag älskar dig & hoppas du får en underbar dag!


gammal bild, men fin ändå!


Mobilblogg

Skön vinst imorse mot täby med 5-1! Nu sitter jag i torvalla och ska kolla på älsklings match. Puss!


MIDDAG!


God middag blev det idag, ris & lax med hollandaisesås!


PRAKTIK

Vecka 6,7 & 8 har vi praktik och jag ska vara i västertorps sim - och idrottshall.


Härligt schema. Med mycket träning! :)


Miss you



Är trött, som alltid på fredagar och då har vi också de segaste lektionerna. Historia & matte. På lunchen eller efter skolan ska jag ringa ett samtal och sen ikväll kommer älskling till mig. Fredagsmys!

STYLE BY TYRA

Style by tyra har ju öppnat en butik här i stockholm nu på odenplan och har premiäröppning idag. Tyvärr kan jag inte åka dit, men det hade varit riktigt kul. Får åka in dit någon annan dag och kolla på alla snygga saker. Speciellt smyckena.


Det här är några av mina favoriter. www.stylebytyra.se


Cheerios med skivad banan

Åh jag älskar detta! Äter det typ hela tiden. Cheerios, fil, skivad banan och ett glas oboy till. MUMS!


SHOPPING



På lunchen idag gick jag, Amanda & Lollo till centrum för att äta och även titta lite i äfferna, fick med mig lite smått hem.


Det vackraste jag vet, är du.

 
klänningen till höger är det, med ett svart band. Så fin! :)

HAHA fick se filmen vi spelade in i tisdags nyss och fyfan vad bra den är haha. Hatar att se & höra mig själv bara, men det är en annan femma. Snart ska jag och min grupp ut och intervjua ungdomar & vuxna om alkohol, sen efter denna lektion slutar vi. Juste får inte glömma att hämta min balklänning hos mamma, för Emma ska låna den av mig. ÅÅÅH jag älskar min balklänning!


Inspiration

Tumblr_lycwis63hi1r7fvgso1_500_large Tumblr_lyczggimfa1qcx5leo1_500_large
Tumblr_ly9ey5cyot1qg6fu3o1_500_large Tumblr_lyd11kdfvg1qbp53zo1_500_large
http://weheartit.com


ONSDAG



Jag är så otroligt taggad på 2012! Massa fina vänner fyller 18, jag blir 18 i april, älskling tar studenten, matcher och träningar med underbara laget, sommarlov, resor och massa annat! Nej nu ska jag städa mitt rum & plugga lite. PUSS!


INGET DEPP HÄR INTE

Snart får jag min sista lön och snart kommer även studiebidraget. Jag vill då ut och shoppa och leta efter massor med fina kläder inför våren och sommaren, inget depp här inte för att det är vinter ute. Nej nej. Resa i sommar ska jag också göra med fina vänner. Åh är galet taggad på sommar!


STUDIEDAG



Åh vad skönt med studiedag, det behövdes verkligen. Så nu hänger jag runt hemma hos älskling och med deras hundar. Idag blir det bara att vila och tagga galet till matchen ikväll. Det är bara vinst som gäller nu!

Varje vecka är det tisdag

Sitter kvar i skolan och väntar på att tiden ska gå. Sen ska jag röra mig mot haninge och träffa min älskling. Ikväll blir det alltså lite handbollstittande, men det gör inte mig något för han är så otroligt duktigt så det är bara kul att se. Filmen blev grym så nu ska Tessan bara klippa ihop och fixa den lite så den blir ännu bättre. PUSS!

Träningen idag har gått riktigt bra och jag känner att det tog på gymmet idag. Vi har börjat med en ny grej på specialidrotten i skolan som jag kommer berätta mer om längre fram.


Blev påmind av denna underbara resa idag, saknar det så otroligt mycket. Paris & Jersey 2010!

Spelar in en film..


Haha såhär ser det ut när fem tjejer ska spela in en film. GRYM den är! :)

Ny vecka, nya möjligheter

Ny vecka och nya möjliheter, perfekt att börja mitt "nya" nyttiga liv på en måndag, kalasbra! Så dagen har bestått av att äta en banan, lunch, tråkiga skoluppgifter och avslutas med att spendera tid med älskling och sen är det träning ikväll. Kötta!


Usch, nä inte riktigt så köttig ska jag bli.


21 månader



21 underbara månader idag hjärtat, jag älskar dig så sjukt mycket! <3


MÅNDAG

 

Redovisningen i pedagogiskt ledarskap är nu klar, skönt! Är hungrig, trött och vill bara hem och sova riktigt tidigt, men nejnej för ikväll är det träning till 22.15 som alla träningar. PUSS!


hey dreambody

 

Från och med idag så har jag onyttighetsförbud. Alltså inget godis, ingen donken eller annan skitmat, inte proppa i mig massa mackor, inget små ätande. Jag ska istället börja äta ordentlig mat och om jag är sugen på något så ska jag isåfall ta en morot eller dricka ett glas citronvatten. Jag har provat i en vecka tidigare och då har jag klarat det hyffsat bra, nu jävlar!


TATTOO


När jag fyllt 18 ska jag tatuera mig! Vill ha någon fin text på antingen handleden eller i nacken. Jag får göra det nu, men anledningen till att jag väntar är att jag verkligen vill tänka igenom vad jag vill tatuera för något, så att jag inte gör det och sen ångrar mig. För det ska verkligen vara något som betyder. Någon av er som har tatuering?

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Taggade tjejer håller på att planerar och det kommer bli galet bra. När det är klart är det bara att taggataggatagga! Min söndag är bäst och söndagar som brukar vara apsega. WHOOP WHOOP.


Mobilbloggar

HEJ! Är påväg in till stan för att träffa bästa jonna. Hela dagen ska vi planera, planera, ringa runt och bara prata. Det är ett måste. Hoppas ni får en bra söndag!

118 800

 

Emma Roberts & jag lika? Tveksam :)


Jonny Ponny



HAHA jag älskar den här bilden!


I Want A Walk In closet

  
skjorta - bikbok/jeans-salt/halsband-från älskling


make someone happy


when he calls you beautiful

Skönt att träningen började en halvtimma tidigare idag, för det betydde att vi även slutade en halvtimma tidigare. Så slipper komma hem så sent. Nu vid den här tiden brukar jag sitta och äta typ. Imorgon har killarna i skolan DM som jag ska kolla på, så jag trodde att jag skulle få sova lite längre, men nej. Jag måste förbi mamma och sen till hallen för att lämna min matchtröja, för det glömde jag göra idag.

Måste plugga imorgon också innan träningen och usch vad jag inte orkar det! För jag pluggar inte bra hemma och får typ inget gjort då. Läsa i engelska boken, skriva på historia uppgiften och skriva klart pedagogiskt ledarskap uppgiften är vad som måste göras.


Jag och min storasyster bestämde även idag att vi ska gå på bio eller bowla, måste bara bestämma dag. Mysigt med lite systertid :)

LOVE LOVE LOVE LOVE

Jag älskar min nya hårfärg! :D


@ INSTAGRAM


Har inte så mycket foton just nu, men följ gärna mig på instagram. Linakrogstad heter jag. :)

I DID IT!

JAG ÄR SÅ OTROLIGT NÖJD!! Nu är mitt äckliga gulblonda hår borta och jag är numera brunett och kommer vara det nu. Shiet det går inte att beskriva känslan, jag gjorde det och jag älskar det!

 
Tack till söta Frida som färgade mitt hår, här är hennes blogg. www.fridanyburg.blogg.se


I NEED A CHANGE

Nu sitter jag förmodligen i salongen och färgar håret. Ska bli sjukt spännande och se resultatet! PUSS!


Såhär kanske? ;)


Vila i frid


Dagen igår var hemsk och under begravningen så grät jag floder. Jag hatar sånt här. Jag hatar att vara ledsen och framförallt se mina nära och kära ledsna. Jag hatar det. Men nu har vi fått ta förväl på riktigt och det känns bra. Men det är saker jag ångrar och som jag mår så dåligt över. Jag saknar dig.


16 Januari 2012



Imorse var jag lika trött som vanligt. Jag klarar verkligen inte att gå upp på morgonen och det blir ju inte bättre när pojkvännen ligger kvar och sover, man vill bara gå och lägga sig igen. På måndagar är det tema ledarskap och som vanligt sitter vi och svarar på frågor och får olika skriv uppgfiter, seeeeegt. Får iallafall träffa min bästavän efter skolan en stund så det blir hur bra som helst. PUSS!



GIVE ME GIVE ME GIVE ME


GE MIG BÅDA TVÅ! ASSNYGGA!


SMILE



Igår var jag som sagt på tjejmiddag och hade det hur trevligt som helst. God mat, bra musik och härliga människor. Somnade sen hemma hos Klas. Idag har jag köpt ett par nya skor (converse liknande) och bara tagit det lugnt. Ska snart börja med middagen och sen byta om. Har match ikväll + så ska jag hjälpa till på juniorernas match. PUSS!


FRIDAY I'M IN LOVE


HAHA MAJA!

En timme kvar sen slutar vi, ska då vänta på Amanda och sen till liljeholmen. Ikväll är det tjejmiddag, Michelle har fyllt 18! Kommer inte hinna skriva något mer. Ha en grym fredag!


It's a new year, with new possibilities

 

Igår skulle jag ha färgat håret och jag var astaggad på att göra det, men påväg dit så smsar min kompis och säger att hon är sjukt, typiskt. Så färgning blir det nästa vecka.


2012

 

 



 

 
2012, bli mitt bästa år!


LOVELY TRAINING

Träning igår och imorse gick faktiskt förvånansvärt bra och jag känner att jag är på gång igen. Har svenska nu, men vi ska typ ändå bara ha betygssamtal så jag sitter här och gör inte så mycket just nu. Efter skolan ska jag till min praktikplats och prata lite, sedan hem en snabbis och sedan beger jag mig mot haninge. PUSS!


FBI TULLINGE!


woop woop

 

I veckan smäller det! Ååååh jag är så taggad, men så jävla nervös ändå. Shit vad spännanden det ska bli. KUL KUL KUL KUL KUL! Hoppas det blir bra bara, men det kommer det, hoppas jag! :D

 


Stockholm i mitt hjärta


GRATTIS STOCKHOLM F15!

Vinst i matchen imorse och stockholm vann även SM guld. STORT GRATTIS TJEJER och grattis till Elin Roos som även kom med i allstarteam, stjärna! Älskling är påväg hem från Falun nu så ska ta mitt pick och pack och åka till honom snart. PUSS!

SATURDAY

  
Kom hem nu!

Kunde se ett halvt avsnitt av pretty little liars igår, men bättre det än inget haha. Har haft match idag, vinst mot Ackers med 4 - 1! Sen jag kom hem har jag pluggat matte och ska snart äta och hoppa in i duschen. Senare ikväll kommer Fanny. PUSS!


Pretty Little Liars



Dags för att se ett eller två avsnitt av pretty little liars innan jag somnar. Imorgon är det match!


År 2011 del 2 ♥

Juni:
  
Nu hade fysen och försäsongen dragit igång på allvar, fick sommarlov, kollade handboll och firade midsommar i granfjärden. Köpte min älskade klädhängare som står så fint i mitt rum nu och håller mitt rum mycket renare än vad det varit tidigare. För nu har jag någonstans att göra av alla min kläder haha. Hängde vid stranden, solade, badade, planerade och hade det så sjukt bra. Jag och mamma bokade även vår resa till Turkiet!

Juli:
  
Började packa inför Turkiet, hängde med fina vänner, tränade,  spelade fifa, släktmiddag, vad på emmas land och hade det grymt bra, var i Turkiet och hade det sjukt bra. Min sommar var så härlig!  Jag var även denna sommar i härliga Malmköping.

Augusti:
  
Provade på zumba för första gången och gud vad kul det var, måste  göras om! Spelade minigolf, var på grönalund, var med vännerna, pojkvännen, familjen och tränade. Bytte även bloggportal som jag har gjort sjuttioelva gånger typ. Haha. I slutet av månaden började jag även 2an på gymnasiet.

September:
Finns inte mycket om vad jag gjorde då. Eftersom jag aldrig kan bestämma mig vilken portal jag ska blogga ifrån så försvinner vissa månader och hamnar huller om buller. Men jag kan tänka mig att det ungefär såg ut såhär denna månad: Skola, älskling, innebandy, kompisar. Men jag gillar det.

Oktober:
 IMG_1016 
Hade SM steg 1 som inte gick så jättebra, var sjukt men spelade ändå. Köpte en ny vinterjacka på barkarby outlet som jag har bott i denna vinter, för det har varit så sjukt kallt och jag har jättelätt för att frysa. Sov mycket hos älskling och skolan rullade på som vanligt och det kändes som vi hade sjukt mycket att göra.

November:
20111128-102852
  20111128-102840
Hade fystester med skolan, gick helt okej. Pappa flyttade in i sin nya lägenhet, även han bor nära tunnelbanan och skolan så det är skönt. Var på 20 årsfest (maskerad och var utklädd till kizz). Skrev min önskelista och suktade efter jeffery campbell skor. Dom ska bli mina.  

December:
20111216-143223.jpg 20111226-160129.jpg 20120102-233156.jpg 20120102-233133.jpg
Det var sjukt mycket i skolan och prov/inlämningar varje vecka, men jag köttade på. Kände mig stressa, försökte hinna med allt. Sen skulle julklappar handlas in, slå in dem och gud vad nöjd jag blev. Firade julafton med underbara släkten och nyår med mamma och klas familj, supermys. Jag han även med två turer till mellandagsrean och fick med mig fina fynd hem, älskar shopping!! Sedan augusti har jag också jobbat vilket var kul i början, men desto mer jag jobbade där ju jobbigare blev det. Stressen ökade och tillslut blev det för mycket. Det var inte kul och jag fick sluta. Jag känner nu att det verkligen var klokt gjort av mig.

December var en jobbig månad, då min gammelmorfar gick bort. 98,5 år blev han, vilket kämpe. ♥ 

2011 var ett bra år med både med och motgångar. Jag hoppas 2012 blir ännu bättre  och med ännu fler minnen. Denna sommar ska jag resa och göra så mycket jag bara kan. Det blir ju mitt sista sommarlov. Shit, 1 och ett halvt år bara.


Stockholm Winter Games 2012


Under de närmsta tre dagarna har jag tillsammans med några från mitt lag och andra lag i Tullinge jobbat på STHLM Winter Games och det har gått bra. Jag hände mest runt med Fanny, satt i sekket, i kanslit, städat och delat ut priser. Nu sitter jag i soffan och tittar på det nya programmet, the vocie. Sjukt bra!

Tuesday


Blev väckt av mamma som ringde i morse, men fick ändå sova länge så det var skönt. Nu sitter jag i soffan och gosar med katten. Idag är planerna att bara ta det lugnt, för det behöver jag. Kanske drar ner och solar en stund, får se.


År 2011 del 1 ♥

Januari:
  
Jag hittar inte så mycket om vad jag gjorde i januari, det jag minns är att jag jobbade med laget på Stockholm Winter Games, vilket var riktigt kul. Jag älskar mitt lag! Jag inledde även året med att festa med några tjejer från min gamla skola, riktigt kul! Det var även nu som mina vader började krångla, fick gå på kryckor.

Februari:
  
Vann DM guld, var med älskling, umgicks med bästis, firade hennes 17 års dag med tårta, längtade tillbaka till jersey galet mycket och som jag gör fortfarande. Det var en resa som är helt oförglömlig. Köpte mina älskade kilklackar som jag hade letat runt efter extremt länge, tillslut var dem mina! Hängde med underbara människor, bowlade, hade filmkvällar och fikade. Innebandyn tog upp mycket tid, men det gjorde inte mig något.  

Mars:
 
Längtade tillbaka till Jersey, gick i skolan, klagade på psykologin, tränade, umgicks med kompisar, familj och pojkvän. Jag skrev om att jag ville bli polis och det vill jag fortfarande. Försökte börja med att äta frukost, vilket gick rätt så bra och nu äter jag det ibland. Hängde runt med Julia i liljeholmen, shoppade massa små saker som känns helt onödigt nu. Bytte även bloggportal, men där blev jag inte långvarig haha. Hade även tjejmiddag med fina tjejer!
 
April:
  
Jag började april månad med att fira mig och min bästis. Vi hade 17 års partaj och gud vad lyckat det blev och jag det det så grymt kul! Jag och älskling firade även 1 år och lagade mat, bowlade och hyrde film. Så himla mysigt. Jag och fina Amanda fyllde sedan 17 år gamla den 27 och eftersom jag gick i skolan den dagen så gick vi och köpte glass. Efter födelsedagen så drog jag med mig Jonna på lite shopping och var på tjejmiddag. April var en riktig härlig månad.

Maj:
  
Jag var på min första arbetsintervju, hängde mycket på rytmus och med alla estetare, längtade efter jersey ännu mer, satt i solen på rasterna med fina vänner, hade överraskningsmiddag för Emma, var på lagmidag, ändrade om i rummet, firade älsklings 18 års dag, ritade en serie på svenskan och jag var på statslags breddläger. Innebandy säsongen var slut och försäsongen började.


Min nyårsafton

20120102-233042.jpg

20120102-233133.jpg 20120102-233156.jpg

20120102-233049.jpg 20120102-233145.jpg
Riktigt god mat, spel, nyårskyss, fyrverkerier, champange, ännu mer spel. Min nyår var lugn, men mysig. Nu är det 2012 som jag hoppas har massor att erbjuda. Det här ska bli mitt år.


Vila i frid, jag saknar dig ♥


2012

Hej! Förlåt för den usla uppdateringen, men det har hänt en jobbig sak så har inte orkat. Jag ska försöka komma tillbaka nu. Mitt nyår var lugnt men supermysigt och jag ska försöka skriva ihop en års resumé så fort jag får tid. Puss!

RSS 2.0