Körlektion


Dags för min första körlektion på bilskolan, nervös men det ska nog gå bra!

LAST FRIDAY NIGHT

Hade en helt fantastisk kväll i fredags med grillning och helt sjukt fina vänner. Detta måste göras om oftare. TACK!
 

GINA TRICOT

Dessa ursnygga bhar från ginatricot är något som jag gärna vill ha, vad tycker ni?

Lunch med mami


Kvällens look


Såhär ser jag ut ikväll, allt är från ginatricot haha!

Next: Grillkväll

Hejsan! Fredagkväll nu och snart åker vi och hämtar upp pojkvännen på hans jobb och sedan rullar bilen till en kompis och så blir det grillning, kubbspelande, pilkastning, bad och trevligt sällskap. Hoppas eran fredag blir super. PUSS!
 

Summer stuff


Gör cykeln till din bästavän!

 
Det är så smidigt och enkelt att ta sig till olika ställen med cykeln och är en utmärkt träningsform. Så istället för att ta bussen/bilen till varenda ställe så ta cykeln, man känner sig så pigg efter och vill bara cykla mer!
 
Idag har jag varit i Farsta och lunchat med älskling på hans rast, efter det åkte jag hem och tog sa hej till min nyfunne vän cykeln och invigde den genom att cykla hem till mormor och morfar. Nu ska jag äta och senare ikväll är det träning, Hoppas ni har en grym sommar!

Chillar lite på golvet

Chillar lite på golvet, haha nä men jag sitter nu i soffan och vilar upp mig lite inför träningen genom att titta på degrassi, puss!
 

Smile and be happy


Om du ler och är glad, jag lovar att det kommer smitta av sig på andra!
 

Happy


Idag är jag glad, är omringad av så fina människor så man blir alldeles tårögd, tack för att jag har er!

Plans for tomorrow

 
 Morgondagens planer: Cykla, sola, fotografera, plugga (körkort), va med älskling och träna. Så jag hoppas verkligen på bra väder imorgon, för idag skrämde vädret mig så att jag inte vågade cykla, för tänk om jag hade tagit cykeln och att blixten då hade träffat mig eller min cykel. Fast helst av allt vill jag ha tillbaka det fina vädret för att det är sommarlov, jag vill bli brun + så är det mycket härligare och alla är så mycket gladare!

Makes me smile

 
 

Sushi och bilskolan

Idag har hag ätit lunch med Jonna, spelat wii och skrivit in mig på bilskolan så nu jävlar ska jag ha det där körkortet!

On the bus

Hejsan! Sitter på bussen från älskling just nu och ska åka och träffa Jonna. Vi ska äta på sushikungen (vårt gamla jobb, men maten där är så god!) och bara sitta och prata en massa. Sen senare idag ska jag skriva in mig på bilskolan, för nu jävlar ska jag ha det där körkortet!


Solen tittar fram

Äntligen har solen tittat fram igen och jag har fått tillbaka min älskade iPhone igen! Allt är bra med mig och jag njuter av sommaren!


Sämst väder

I fredags var vi på sommar och det var riktigt kul, igår var jag med älskling och på kvällen hyrde vi film och det var mysigt! Idag ska jag träna sen vet jag inte, vädret är ju sämst :(


UTGÅNG

Dags för utgång ikväll istället, blev lite krångel förra veckan men ikväll kör vi istället! Vi ska till sommar ett gäng tjejer så det kommer bli riktigt kul.
 

OUTFIT


Skor - converse / Shorts - gina tricot / t-shirt - gina tricot / Solglasögon - h&m / Armband - present

Barkaby outlet


Hej! Idag har jag varit ute hela dagen. Först åkte jag, mamma och min syster till barkaby outlet och tittade runt lite, jag fick med mig sololja hem så nu ska jag bli bruuuuuun. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar & fikade lite, mysigt. Nej nu måste jag packa väskan för snart är det dags för träning, korta intervaller är det idag. PUSS!

ÄKTA VÄNSKAP

Fina vi är, knäppa men ändå söta, haha jag älskar er!

I want a tattoo

Jag vill tatuera mig och har funderat på någon av dessa eller en text i nacken. Vad tycker ni?

TUESDAY NIGHT

 
Har varit ute på en promenad nu på kvällen med mamma och nu sitter vi i soffan och tittar på eat pray love, hänger inte med så mycket i filmen men det verkar vara helt okej. Imorgon vet jag inte vad som händer, förutom att jag har träning på kvällen och jag hoppas verkligen på bra väder! Vad har ni för er denna tisdagskväll? :)

NEW IN FROM GINA

Här är den nya tröjan jag köpte, den är från gina tricot och kostade 99:-. Jag älskar mönstret och färgerna.

SUMMERTIMES

HejHej! Idag har jag lunchat i stan med mamma och min syster, shoppade även lite på rean hihhi! Ville bara säga att jag har det sjukt bra och att det är så skönt med sommar! JUSTE, jag kom med på Team Sweden så snart är det dags för ett nytt innebandy läger och cupspel mot danmark, norge, finland och singapore, ska bli galet kul!!
 

TRESEMMÉ

Bästa hårsprayen och bästa värmeskyddet, TESTA!

BEAUTY TIPS!

The Body Shops body butter är det bästa som finns, jag har väldigt torr hud och nu på sommaren blir det ännu värre när man solar och badar. Så ni som inte provat, gör det!

FROM MY CLOSET


En bättre bild på mitt nya älskade linne från vero moda!

MY LITTLE PRINCE


FOTO: Lina Krogstad (Jag)
Min fina lilla prins Casper!

FROM MY CLOSET

Sommarklänning från H&M
 
 

IT'S FRIDAY BABY

Hejhopp! Inte en så solig dag idag, men det har ändå varit varmt i luften så endast solen som gått och gömt sig. Har spenderat dagen med Jonna och pratat, spelat wii och just nu bestämmer vi oss för vad vi ska ha på oss ikväll, vi ska till Sommar med några vänner, ska bli riktigt kul och det var ett tag sen man var ute. Jag ska ha på mig mina nya svarta shorts från bikbok och till dem ska jag ha en typ persikofärgad tröja med lite spets på, svårt att förklara, men supersnyggt, men jag får inte glömma det bästa och det är converse, vilket är det absolut bästa att ha på sig en kväll på stan, bekvämt och man får inte ont i fötterna, perfa! 
 
 
Ha en toppen dag & kväll! 

LOVE SUMMER

Hejsan! Igår var det först en dag på stan med fina Fanny, vi tog en promenad i det fina vädret och bara hade det mys, det finns så många olika typer av människor och vissa är mer specialla än andra haha, jag tror du vet vem jag menar Fanny, haha. Runt tre rörde jag mig mot mammas jobb för att hämta kvittot till min iphone som ska in på lagning för att det inte går att ringa till eller från den :( sen  åkte jag till handen för att möta upp älskling, sebbe och emma för att åka och bowla. Kom tvåa första rundan, men när vi räknat ihop alla rundor så kom jag näst sist haha. Efter det blev det käk och sen bio, vi såg den där filmen med hon svensken i, hon som är med i män som hatar kvinnor, äcklig film ska jag säga. Sen var det bara raka vägen hem och sova, var helt slut, men hade en grym dag igår.
Nej nu måste jag ut och ta vara på solen ännu mer, hoppas ni får en grym dag! PUSS.

SUNNY DAY

ÅH jag älskar att det fina vädret är tillbaka nu och jag hoppas verkligen att det håller i sig! Idag ska jag träffa en fin saknad vän i stan på en fika och bara massa snack, hur härligt som helst. Efter det ska jag åka och möta upp min pojkvän och ikväll blir det sen bowling och kanske bio med några vänner, kommer iallafall att bli jättebra! Hoppas ni får en toppen dag!

OUTFIT

  
Såhär kommer jag gå klädd idag i det fina sommarvädret.
Både shortsen och linnet är nytt och kommer från bikbok & veromoda.
 

NEW IN

Imorse när jag vaknade var det strålande sol ute och runt 22 grader varmt, så jag tog fram solstolen och la mig ute och solade i hopp om att få lite färg iallafall :) När pojkvännen sen skulle åka till jobbet tog jag samma buss men åkte en bit längre för att ta mig en titt i centrum. Fick med mig ett par nya jeans, ett par shorts och ett virkat linne med mig hem och det bästa var att shortsen och linnet gick på ett presentkort jag hade, kalasbra!
 
Dessa shorts blev det, fast i svart!

Tack för en grym vecka!

Hej! I fredagskväll kom jag hem från Karlstad och vilken vecka jag har haft! Fullt med träningar, massa skratt, innebandy, matcher och bara lycka! Har fått spela innebandy hela veckan och umgåtts med härligt folk! Har inte tagit så mycket bilder, men här kommer iallafall en bild från matchen mot elitserielaget Karlstad. Vi förlorade med 5-0, men vi spelade riktigt bra! Ååh ord kan inte beskriva vilken underbar vecka jag har haft!
 
Jag är den som står bakom de som tekar :)

RSS 2.0