Uppland F98

Här är tre bilder från förra veckan på mitt lag, UPPLAND F98.

LINAKROGSTAD @ INSTAGRAM

Eftersom att blogg.se appen inte funkar och att jag åker bort nu i en vecka så kommer det inte bli någon bloggning. Men ni kan följa mig på INSTAGRAM där jag kommer uppdatera flitligt varje dag. På instagram heter jag LINAKROGSTAD, FÖLJ MIG! :D
 
 

26 underbara månader!

 Har inte träffat min fina pojkvän på en vecka och ännu en vecka ska det bli utan honom, saknar han så mycket och idag har vi varit tillsammans i 26 månader och min kärlek till honom blir bara starkare och starkare!
 
Imorgon åker jag till Karlstad (Hammarö) och en till vecka på selected player läger, fast denna gång som deltagare själv. Ni som inte vet så är selected player ett läger ett elitläger och för utvalda spelare, så det ska bli väldigt kul att få åka dit. Vi 94/95 tjejer är för få så där har de slagit ihop alla regioner till ett lag, men det är alltid kul att lära känna människor från andra delar av Sverige. Min packning är iallafall klar nu, har bara ett par mjukisbyxor som hänger på tork men de packar jag ner imorgon. PUSS!
 
 

Färgat mina ögonfransar


Hej! Har precis duschat och färgat mina ögonfransar, blev inte så jättemycket skillnad men lite. Ska snart fortsätta packa för imorgon åker jag tillbaka till Karlstad och till Selected player, fast denna gång som deltagare själv. Har blivit förkyld också, men det är inte så konstigt med tanke på att jag har umgåtts med över 700 deltagare i en vecka, där många av dem varit sjuka.
 
Hoppas att allt är bra med er!

BACK HOME

Hej! Igår kväll kom jag hem från Karlstad efter en veckas slit, haha nejmen det har varit sjukt kul och lärorikt, men såklart jobbigt också. Mina tjejer var helt fantastiska! Berättar mer om veckan ikväll.
 
Idag är det midsommarafton och jag har börjat dagen med att sova till 14.00 vilket var hur skönt som helst. Resten av dagen ska jag vara med mamma och ikväll är det bio. Hoppas ni får en toppen dag!

Vänskap är bland det finaste som finns


Jag & min fina vän Emma innan skolavslutningen förra fredagen.

Karlstad 16 - 21 Juni


Nu är jag påväg till Karlstad och selected player 2012 där jag ska vara ledare för Uppland F98. Kommer säkert bli hur kul som helst och jag ska göra mitt bästa för att bidra till ett perfekt läger till alla deltagare. För jag minns själv hur kul det är att åka på läger, det är så galet kul att det inte går att beskriva! 

Jag ska försöka att blogga så mycket jag kan, men det kommer att vara mobilblogg då. Men som sagt så kanske det bara blir ibland för jag kommer ha fullt upp med annat. PUSS!

PASSION


GLÖM INTE DETTA!

Nu har jag tvättat min sminkväska och allting som låg där i också, det behövdes verkligen. Vill inte veta hur mycke bakterier det finns i borstarna. Måste köpa nya. Men nu är det iallafall renare och fräschare, detta måste göras oftare.

KOM IGEN NU SVERIGE!


FREDAG

Nu har jag fått blogg.se nya uppdatering och jag kan säga att jag tycker om den, jag hittar inte allting än men det lär jag mig med tiden. Idag har jag tagit mina saker från pappa till mamma och har påbörjat min packning lite, men jag tycker det är så svårt att packa, gör inte ni det? Aja, när mamma kommer hem ska vi åka hem till pojken min för att hämta luftmadrassen som jag ska låna så slipper jag sova på golvet i en vecka, haha! :)

Det ska bli så otroligt kul att åka iväg och vara ledare. Jag ska ha hand om Uppland F98 och leda dom under en vecka och finnas där för dom och göra allt som en lagledare gör. Det ska bli väldigt kul och en erfarenhet jag kommer ha med mig i livet. Jag är nervös, men taggad! :)


Den första bilden som togs på mig och min pojkvän, 2 år sen!


Studentfiranden

HEJ! Har precis ätit en skål med jordgubbar och gud så gott det var. Har inte så mycket tid till att sitta och blogga egentligen, men vill dela med mig av bilder från förra fredagen. LYCKAD dag!






Beauty tips


Måste bara tipsa er om dessa fantastiska ansiktsprodukter, har använt de oranga i ett bra tag nu och min hy blir bara bättre och bättre tack vara dessa. Nu är det dags att börja prova på samma produkt fast de rosa och jag kan bara tänka mig hur bra dessa kommer att vara.

Den längst till vänster är en ansiktstvätt som du masserar in på fuktigt ansikte och sköljer sedan av, detta görs både morgon och kväll.

Den i mitten är en krämig ansiktstvätt som du också masserar in på fuktigt ansikte och sköljer sedan av, och även detta ska göras morgon och kväll.

Den längst till höger är en återfuktande kräm som du smörjer in på torrt ansikte och efter användning av de ovanför. Denna hjälper till att återställa huden.


Mer bilder från flaket

HAHA, jag ser jättekonstig ut på alla flakbilder men jag bjuder på det för det var så JÄVLA kul!




12 Juni 2012


HEJ! Allt bra med er? Med mig är det bra och nu är det sommarlov vilket visas på bloggen eftersom den inte får lika mycket tid och det är därför jag är seg på att svara på era kommentarer, men sluta inte för det, för jag blir så glad av det! :) Bilder från i fredags kommer jag lägga in på torsdag för då har jag en lucka att bara vara för mig själv innan jag samlas runt överraskningar och innan jag åker till karlstad för jobb och ett eget innebandyläger. Men det ska bli riktigt kul.

Hur ser eran sommar ut? Berätta!


Wonderful day

 
ÅH  VILKEN LYCKAD DAG DET BLEV IGÅR!
Först min egna skolavslutning, sen till liljeholmen och äta glass, sen till Fannys utspring och hon var så fin, efter det åkte jag direkt till Tyresö där älskling sprang ut och han var superfin han med och efter det åkte vi flak och hela kvällen sen firade vi min fina pojkvän. LYCKAD DAG! Ska visa er bilder så fort som jag hinner lägga in dem på datorn. PUSS!


GRATTIS!

Idag har älskling tagit studenten och nu firas det för fullt :D


Dagens facelook & outfit

Klänningen jag har på mig är den jag köpte igår, jag älskar den!


Skolavslutning osv.

GODMORGON! Idag är det full rulle som gäller. Ska först på min egna skolavslutning, sen till Fannys utspring som börjar vid 12.00, efter det ska jag åka från Liljeholmen till Tyresö för att gå på pojkvännens utspring som börjar kl. 14.00. Sen när han har sprungit ut ska jag åka med honom och hans klass på deras flak, sen hem till honom och fixa om sig och vara på hans mottagning. Kommer bli en grymt bra dag.

 


Live Love Laugh


Sitter nu hemma hos pappa och laddar inför träningen med cheeriosflingor och ett glas mjölk. Tidigare idag har jag tittat på min skolas utspring, ätit lunch, shoppat och handlat present till älskade Klas som tar studenten imorgon. Det jag shoppade var en klänning, så otroligt fin. Ni få bild på den imorgon. Nej nu måste jag äta upp, PUSS!


Sista dagen på denna termin.

Är påväg in till stan och stadshuset för ska nämligen kolla på min skola och våra treors utspring, de kommer nämligen med båtar från liljeholmen till stadshuset, låter ballt :)

Efter det ska jag fixa med lite saker och ikväll är det träning. Hoppas ni får en underbar dag! :)


Nu jobb!

Tillslut gick det bra att övningsköra. Det där jävla dragningsläget eller vad det heter blir man ju tokig på. Menmen. Är nöjd över min insatts.

Nu in till kungsträdgården för sista passet på smaka på stockholm festivalen.


NU ÄR DET MIN TUR!

 
YES! Nu är det äntligen min tur att börja övningsköra. Allt blev klart för några dagar sen och idag var mamma och köpte en övningskörningsskylt, så imorgon är det dags att övningsköra för första gången. Är taggad som fan, vill ha det där körkortet!


Beautiful friends


Kärlek till er.


Solig tisdag


Hemma nu efter en hel dag med studentfirande. Först var vi på Tullinge gymnasiums utspring och så fina alla var, sen hem till Fanny och fixa oss innan vi gick hem till Emma på hennes mottagning. Har haft en jättebra dag & blir så sugen på att själv ta studenten, men ett år kvar.


Jag klarar allt!

Jag är så stolt över mig själv. Förbättrade mig på fystesterna och gav inte upp även fast hjärnan sa att jag borde. Jag har aldrig gått emot hjärnan sådär förut, men nu gjorde jag det. Jag är så stolt!


Om ett år är det min tur

 
I fredags tog den här fina tjejen studenten. GRATTIS TILL DIG MICHAELA! Om ett år är det min tur att ta studenten, ha skiva och åka flak. Kommer bli så galet kul. Men jag fuskar lite i år med att åka flak tidigare, min pojkvän tar studenten på fredag så jag får åka med på han och hans klass flak, men det kommer bli kul.


Bad update, I know.

HEJ! Är helt slut, har jobbat i kungsträdgården hela dagen, på smaka på stockholm festivalen. Det har gått bra, men inte funnits så jättemycket att göra, så man har bara gått runt. Men om ni har varit där inne och ser några gå runt i oranga kläder så kan jag vara en av dom haha.

Nej måste ta någonting att äta nu för om en timme ska jag åka till Tullinge och där har jag fystester med laget, TAGGA! Hoppas att allt är bra med er.


Dags för..

Dags för Huddinge gymnasiums utspring nu och sen ikväll är det studentmottagningar. Hoppas de får en lyckad dag även fast vädret är som det är.

Hoppas ni får en bra fredag! Puss :)


RSS 2.0