I am so happy

Åh vad jag är lycklig! Har en underbar familj, fantastiska vänner, min fina pojkvän och det är snart sommarlov. Den här sommaren ska bli så sjukt bra!


be YOU

 

Lyckan som uppstår när man kan bocka av ännu en sak på "plugg kvar". Nu har jag endast två saker kvar och det är ett prov i datorkunskap som jag ska göra i eftermiddag och sen en diskussion i historia imorgon för att höja betyget. Sen är det INGENTING kvar att göra och idag är det EN vecka kvar till skolavslutningen.


More of last night




Här kommer lite fler bilder från igår, haha vi är ju bara för söta!


Bild från skivan igår


På mig och min fina vän Emma. Vi fixade oss hemma hos mig innan vi drog oss in mot stan och till ACE. Det var mycket folk, bra musik, härliga människor och en grym skiva. Det var kul att så många var utklädda, jag och hemma kom direkt från dagis haha. Nej nu måste jag återgå till att plugga, snart klar.

WORDS


Ändra dig aldrig för någon annan, va alltid den du är och den du vill vara. För tänk om personen du ändrat dig för sticker, då står du där och har förlorat dig själv.


Party all night


Ikväll är det dags för skiva igen, samma tema denna gång, jag kom precis från... ni får se senare vad vi två ska vara för någonting, kommer bli fett! Jag önskar er alla en toppen tisdag i det halvbraiga vädret.

Spana in snyggingen till högers blogg, www.arfwidssons.blogg.se!!


Fruit is the new candy


Hemma från skolan nu och har gjort iordning en skol med lite frukt och yoghurt, ska bli så gott! Det är så mycket godare att äta en skol med frukt än att äta en skol med godis, håller ni med mig? Idag bockade jag även av en till sak på min lista över hur mycket plug jag har kvar och nu är det bara fyra saker kvar. Snart så.

Idag fyller även min fina underbara pojkvän 19 år, STORT grattis till dig min fina!


LOVELY WEEKEND

Åh vilken underbar helg jag har haft. Mys med fina vänner, grillnings, fotboll, esc, mys med bästavän, fått en försenad födelsedagspresent av henne och avslutade helgen tillsammans med min fina pojkvän. Som min kompis Emma skrev i sin blogg "jag önskar alla helger var såhär", det gör jag med.

Men nu är det måndag igen och en ny vecka väntar, hoppas ni också har haft en grym helg. PUSS!


SÅ SNYGGA!


SUNNY SUNDAY



Imorse var jag hemma hos mormor & morfar och nu kom precis hem efter att ha legat och solat i långbro med Jonna, ska äta någonting nu och sen åker jag hem till henne och ikväll sover jag hos pojkvännen. Mår bättre idag också så det är skönt. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag. PUSS!


SWEDEN IS THE WINNER OF ESC

SVERIGE, vinnare av eurovision song contest 2012! Loreen var så otroligt jävla grym och verkligen förtjänade att vinna. WOHOO!


Vad tyckte ni om hennes uppträdande?


The dress


The dress, denna klänning kommer jag bo i nu i sommar, så otroligt fin och skön! Från H&M.


Life is a party, Enjoy!


Myskväll till eurovision song contest

21.00 börjar eurovision song contest och då ska jag sitta bänkad framför tvn tillsammans med mamma och heja fram Loreen. Jag skulle egentligen gått på fest ikväll med bästis, men jag har haft ont i magen, huvudet och känt mig seg hela dagen så valde att stå över, vill inte riskera att bli sjuk nu när sommaren närmar sig.


Gottis till ikväll, ben & jerry med fruktsallad!


Blont hår och fräknar

 
En litet titt på hur min nya hårfärg ser ut, jag tycker det blev skitbra! Frisörerna på min skola är så grymt duktiga och jag ångrer inte en sekund att jag har börjag gå till dem. Båe billigt och grymt bra! Hihi mina fräknar kommer fram allt mer och mer nu när solen är framme!


New in from GANT


Här är en liten titt på min nya tröja som jag köpte på GANTS utförsäljning, jag ÄLSKAR den!
För en bättre titt så kika in på min instagram & följ gärna mig, linakrogstad heter jag!


A perfect day!

ÅH vilken perfekt dag! Behövde inte gå lektionen imorse så låg och solade från 10 till 12 hemma hos älskling, sen hämtade Epa upp mig och så åkte vi till nacka strand för att gå på GANTS utförsäljning och fick med mig en tröja hem. Sen åkte vi hem till mig, lagade amerikanska pannkakor som satt fint i magen och efter lite snack och så på balkongen tog vi bilen till Tullinge där vi träffade Linnéa och handlade grillmat till kvällen och senare hem till Fanny för att fixa allting. När det var klart tog vi våra saker och åkte till Stendal där vi var ett gäng och grillade, spelade fotboll, badade (ÅRETS FÖRSTA DOPP), lyssnade på musik, pratade och runt 22.00 åkte vi hem till andra Emma och spelade poker och fifa. Nu ligger jag i sängen och är helt slut efter denna dag, men det har varit kanon. Lite färg har man fått också, kanon bra ju!


Underbara vänner & en underbar kväll!


Finally

JAA! Äntligen ska jag få fixa mitt hår, blir galen på det just nu och färgen är inte den snyggaste. Jag tyckte om den i början, men inte nu längre. Så idag ska jag slinga det ljusare!


Jag saknar min gamla hårfärg, speciellt så som det var på sista bilden.


Lovely day

Hejsan! Satt vid kajen med både på första rasten och vid lunchen, så härligt! Nu tränar vi inför engelska pjäsen som vi ska ha nästa vecka, så seeeegt. Efter skolan ska jag fort hem och fixa lite saker för ikväll blir det middag hos Fanny och sen ikväll är det skiva. Whop Whop!


Bild från förra skivan.


Svarar på en fråga


Har fått en fråga från en som är anonym som jag har tänkt svara på nu.
Ja jag tränar på gym, men endast i skolan eftersom jag annars inte har någon tid till det och för att jag har så mycket innebandy i veckorna och jag behöver tid för att återhämta mig också. I skolan brukade jag köra det program vi fått av vår tränare och det var knäböj, frivändningar, hantelpress på boll, plankan, bålrotation och puschpress, men sen blev jag skadad i foten och har då inte kunnat köra benböj & frivändningar och har då fokuserat mycket på bålen istället. Nu i slutet har det inte blivit så mycket eftersom min energi har varit väldigt låg, men jag har försökt att göra så gott jag kan.

Nästa år ska jag inte träna någonting alls i skolan eftersom att jag inte valt någon kurs för det, fick inte plats med det i min stuideplan. Men kommer träna mycket med innebandyn utanför och i sommar kommer det vara igång för fullt med försäsongen, inte mycket gym, men definitivt annan träning som ger både kondition och styrka.

Har tyvärr ingen bild på gymmet i skolan i dagsläget, men jag hoppas att du fick svar på din fråga.  :)


Skiva imorgon


Imorgon är det dags för skiva igen och denna gång på Huddinge gymnasiums skiva, kommer säkert bli grymt kul och temat är kom precis från... vad ska jag, emma & fanny vara?


True friends


Idag när jag kom hem från skolan satte jag mig en stund på balkongen igen i hopp om att få lite färg och för att det är så otroligt härligt, älskar att sommaren äntligen är här. Nu sitter jag i hallen och kollar på pojkvännens träning samtidigt som jag ska försöka plugga lite, har inte mycket kvar denna termin så vill få så mycket som möjligt klart nu. Vill tacka alla underbara människor som jag har runt omkring mig, mina vänner ni är bäst!


TISDAG

Vilken kock man är, har precis bakat en pizza och ska nu hugga in på den, eller inte. Har bara varit duktig och lagat färdig pizza i ugn, men vilken kock man är. Haha. Styrketester imorse som gick bra, sen svenska nationella muntliga som gick bra och nu är jag hemma. Lugn dag, men det är skönt.

Nej nu hungrar jag snart ihjäl, puss på er!


A gift


Mamma kom hem med en present till mig från Turkiet, två par converse, ett par vita och ett par rosa. TACK MAMMA!


Nu är det verkligen sommar

 

Idag tog jag ledigt eftersom jag kom hem sent i natt och behövde få sova. Fick veta att man ändå skulle jobba med rester på lektionen och jag har inga rester så skönt att jag inte åkte dit. Har  iallafall nyss varit och hämtat hem katten från pappa till mamma och innan det satt jag ute i solen och pluggade lite datorkunskap. Nu är det verkligen sommar och har gått runt med bikini här hemma, linne och shorts ute, så härligt!

Nej nu måste jag fortsätta plugga, hoppas ni har en grym dag!


Har haft en grym helg


Jag har haft en grym helg i Falun med bästa laget, vi fick med oss ett silver hem. Tack alla för en otroligt bra helg, bästa laget!


Kul att bli utelåsta...

Vinst i andra matchen med 6-0 så vi har fått en bra start. Kul att när vi kom tillbaka från matchen så var vårt dörrhandtag till hotellrummet sönder så vi kunde inte komma in i rummet, kul. Så vi fick bryta oss in i rummet och så fick vi ett nytt rum, lyxsviten..eller inte.

Hoppas det är bra med er, puss!


Nu är vi framme!

Nu är vi framme i Falun, vinst med 12-0 i första matchen. Nu vila på hotellet och sen ladda till nästa match!


Falun nästa

Godmorgon! Har precis köpt en macka och yoghurt i caféterian(min frukost) och ska fortsätta skriva på den absolut sista uppgiften i denna kurs, rehabilitering & habilitering. Så ska bli klar med den så fort jag kan och sen är det över! Efter skolan blir det full rulle, ska först förbi mamma och ta in posten eftersom att hon är i Turkiet nu, efter det springer jag hem till pappa för att duscha samt packa väskan inför imorgon då jag och bästa laget åker till FAAALUN! Kommer bli galet kul som alltid med världens bästa lag. Och ikväll sover jag hos finaste Fanny. Juste, jag måste också hinna med att ladda ner musik till mobilen. Mycket som ska göras. PUSS!
 
Hoppas ni får en kanon onsdag och en toppen långhelg!


Love is beautiful


Nu är fystesterna gjorda, har precis kommit hem och ska ta någonting att äta innan jag åker hem till min fina pojkvän. Hoppas ni får en toppen tisdag, för det ska jag ha. PUSS!


Love the dress

Anastacia Dress  i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (IQ106r)Anastacia Dress  i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (IQ106r)
Snyggaste klänningen lätt! Finns hos style by tyra och det är Tyras egna design. Hade jag tagit studenten i år hade jag lätt köpt denna. Så fin!


Tagga bosööööön

Är påväg till bosön nu för att göra fystester med skolan, det blir cooper och andra snabbhetstester. Ska göra mitt bästa, men känner jag av foten så måste jag kliva av, vill inte att den ska bli sämre. Ska ju på cup på torsdag. Hoppas ni får en kanon tisdag. PUSS!


Mange makers


Mange Makers Nya!


Outfit for today


Körde på gina kläder idag haha, men man kan inte motstå deras snygga kläder!


25 dagar kvar till sommarlov!


Ny vecka, nya möjligheter


Har haft en jättemysig helg tillsammans med pojken min. Hyrt film, ätit gott, tränat, gått promenad och bara myst. Men nu är det en ny vecka och den bjuder på nationella, fyster, skola, träning och cup.


Coal'N Terry Vintage



Dessa är från Coal'N Terry Vintage och är hur balla som helst, ellerhur? Synd bara att de är så dyra.


FRIDAY I'M IN LOVE

FREDAG ÄNTLIGEN! Har rast och har precis tittat på en gammal video som jag och min barndomsvän alltid tittade på 2007, hahah! Ska kämpa mig igenom historia lektionen och datorkunskapen, efter skolan ska jag titta på ett par nya jeans och sen åker jag hem till min fina. Blir en lugn kväll, men det behövs. Ikväll blir det fläskkarré till middag! Vad ska ni göra ikväll?


Vill ha sommar och sitta vid en strand med fina kompisar!


Sunny day

 
Gym imorse, men ingen innebandy. Så jag Julia, Carro och Jossan gick och köpte sallad och sen satte vi oss vid kajen nere vid vattnet. Mysigt. Nu är det hälsopedagogik, sen hem och ta hem katten till pappa för imorgon åker mamma till Turiket, lyllo henne. PUSS!


Hold on

Hejsan! Har haft engelska hela dagen, först nationella hör&läs och efter lunch muntliga. Hörförståelsen var nästan omöjlig, men det andra gick bra. Kom hem precis och sitter nu och äter mina älskade LOOPS, efter det måste jag städa. Tjing!


Designen ska fixas, håll ut!


Går och lägger mig med ett leende på läpparna

Nu är designfixet i full gång, men jag tar en paus ifrån det denna kväll. Ny header ska upp, ny färg och lite smått och gott. Hoppas ni haft en toppen tisdag, godnatt!


INSPIRATION


Ursnygga fransväskor från style by tyra, jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast. Vilken är er favorit?


Please, help me!

Jag vill göra en förändring på min blogg, jag vill ha en ny fräsch design och jag ska börja använda min systemkamera flitligt för det blir så otroligt mycket fina bilder med den och det är mycket roligare att titta på, ellerhur? Men det här med att ändra designen kan jag bara ytterst lite och det räcker inte till så jag vill ha den, så snälla hjälp mig med en sak!

1. Ge gärna tips på hur den kan se ut!
2. Någon som kanske skulle kunna ställa upp och hjälpa?`
3. Alla tips är bra!

  


Jeans By Gina Tricot


Så snyggt med ljusa trasiga jeans nu till våren/sommaren, dessa ska jag definitivt införskaffa!
Vad tycker ni om dessa ursnygga jeans?


Måste tänka på refrängen

  

Gymmet imorse gick faktiskt bra, körde bålträning och lite armar efter det blev det innebandy, men foten kändes. Men igår pratade jag med mitt lags coach som har hand om den mentala biten och han berättade för mig att jag måste börja prioritera saker och ting för att orka och det ska jag börja med nu. Det är dags att börja tänka på sig själv.

Har svenska nu och måste börja skriva på talet till nationella nästan vecka. PUSS!


Bjuder på en bild


Från studentskivan jag var på för en vecka sen ungefär, fyfan vad kul jag hade! Skivor är mycket bättre än att gå ut en vanlig fredag! Snart blir det fler.

My love


Finaste killen, jag älskar dig!

Ljuvlig middag



Ikväll har jag hunnit med och plugga en del, ätit ljuvlig middag och spelat WII. Nu återstår mer plugg, men är snart klar så är datorkunskapen nästan över. PUSS!


NEW IN

Mina nyaste inköp! En svart tunn sommarklänning som man kan piffa upp till fest men ändå till vardags. Sen den ursöta toppen med den somriga färgen. Klänningen är från H&M och toppen från Vero Moda.

 


In the end, you just regret the chances you didn't take.

Vaknade upp brevid älskling imorse, gjorde frukost på sängen till honom, kollade film och sen spelade vi WII. Nu har han åkt hem och jag sitter hemma hos bästis, för nu är det pluggsöndag som gäller. Hoppas ni får en bra söndag. PUSS!


Hur jag söker jobb


Fick en frågan om hur jag gör när jag söker jobb. När jag söker jobb så både mejlar jag och skickar in mitt CV. Nu senaste gången så hade jag skrivit ut mitt CV på papper och gått runt och frågat om jobb + delat ut CVt om de sagt ja. Vissa ställen kunde man inte lämna till utan de sa att man skulle skriva på deras hemsida. Så det är bara fråga dem i butiken/stället där du söker. Sen är det bara att vänta och se om man får svar.

Tror det är mellan 16 - 18 år som man kan söka sommarjobb via kommunen också, så prova det!


NU JÄVLAR!

Jag blir så taggad och inspirerad av att läsa alla träningsbloggar och har bestämt mig för att dra med mig pojkvännen på en PW. Vi tar nog med hundarna i samma veva, men det är bara mysigt. Nu jävlar börjar mitt nyttiga liv. Vet att jag sagt det förr haha, men NU är det verkligen allvar och jag ska bevisa för mig själv att jag kan. JAG KAN!


Fashion By BikBok


BikBok har fått in så sjukt snygga kläder, bland annat dessa outfits ovanför. Såhär vill jag gå klädd i sommar!

Be who you are

Va den du är, gå den väg du vill, se ut som du vill och låt ingen någonsin trycka ner dig!
Det är så sant! Varje dag går många runt och tycker illa om sig själv och vågar då inte visa vem dem är, det är också många som blir rädda att gå den väg de vill gå och låter då andra "bestämma" över en och det är inte okej. Jag tycker det är dags att alla börjar acceptera varandra. Man behöver inte tycka om alla, men acceptera dem för den dem är ska man kunna göra. Det är i alla fall min åsikt. Vad är din?


Vi är bara oss själva!


Live Love Laugh

Nu är första delen av engelska nationella klar och det gick helt okej, blir nog godkänd i alla fall. Efter skolan ska jag gå runt lite i liljeholmen och lämna in mitt CV, för jag vill verkligen ha ett jobb i sommar för det är så mycket jag vill kunna göra och för det krävs det pengar. Har ni sommarjobb?


Underbara brudar!


BikBok

 Boot boots
Så snyggt!
Ett tips till er som tar studenten i år, kanske lite varma skor, men de är sjukt snygga!


Soliga dag



ÅH underbara väder! Efter skolan ska jag nog sätta mig i solen ett tag innan jag åker och möter älskling på gymmet. Vad ska ni göra idag?


Haft en underbar helg!

I söndags var jag på min första skiva & det var sjuktkul! Mycket dans, bra musik och goda drinkar + underbart folk, kan inte bli bättre då. Efter skivan tog jag och Emma nattbussen tillsammans och sen sov jag hos älskling. Valborg firades sen hemma hos Klas kompis Sofie och några vänner till dem, mycket trevligt. Jag hoppas att ni har haft en jättebra valborg. Igår blev jag också väckt av älsklingen med frukost på sängen, underbart! 


Fanny, Emma, Jag & Emma på skivan!


RSS 2.0