Nya höstskor!

Idag har jag köpt två par nya skor som är urläckra, spelat match och varit med Jonna. Nu ska vi sova, min buss går 06.54 imorgon bitti. Puss!


VÄLGÖRENHETSKONSERT

Välgörenhetskonsert för MinStoraDagVälgörenhetskonsert för MinStoraDagVälgörenhetskonsert för MinStoraDag
Sen i sommras har jag och min bästis Jonna suttit och planerat vårat projektarbete. Vi båda ville göra någonting för andra och kom då på tanken att göra en välgörenhetskonsert för att stödja MinStoraDag. 
 
Därför bjuder jag in DIG till denna tillställning för att förgylla kvällen tillsammans med oss. 

Vart: 
Huset i Huddinge.
http://husethuddinge.se/kontakt.php
http://kartor.eniro.se/m/9v6mY

När:
8 November

Tid:
19:00 - ca. 22:00
 
Pris: 
50kr förköp
60kr vid dörren 

Facebookeventet:
http://www.facebook.com/events/366110243464714/?fref=ts

Hösten är mysig, gör den till något positivt


Nu när hösten är här börjar många deppa ihop och blir ledsna och man är inte lika glad längre på grund av vädret och att det är grått och tråkigt. Men istället för att deppa ihop så ska man se positivt på vad hösten har att erbjuda. Därför tänker jag ge er lite tips på hur ni kan göra hösten mysigare.

♥ Ta en promenad. Själv, med en kompis, familjen eller pojk/flickvännen. Det är så mysigt att ta höst promenader och att få gå och rensa hjärnan på tankar eller bara prata av sig med kompisen.
Fika! Hur mysigt är inte det? Ta med dig bästavännen på en lång fika och sitt och prata om ALLT.
Ta ett härligt långt bad eller ha en spa dag/kväll. Man känner sig mycket fräschare och piggare efter.
Gosa in dig i en bild eller varför inte din onepiece? Sätt sedan på en bra film.
♥ Läs en bok, spela kort eller andra roliga spel.
 Passa på att sova lääänge när du får chansen. Det är hur mysigt som helst att ligga och dra sig på morgonen. 
 Ha en myskväll med vännerna där ni äter middag, gör varm oboy och tittar på en bra film.

 


Godmorgon världen!

Godmorgon! Idag är det match igen, mot Åkersberga. Men innan det ska jag och mamma åka till Barkarby och kolla på skor till mig, måste vara ute i god tid något år iallafall, så kan lika gärna börja nu haha. Jag ska kolla efter primeboots och andra snygga boots som jag kan ha nu i höst/vinter.
 
 
Love, L.

Jag är lycklig, så otroligt lycklig.

 

Myslördag

Hej, allt bra med er? Med mig är det kanon och idag har jag pussat på min älskling, spelat match som vi vann och så har jag färgat håret, eller mest utväxten för det var dags nu kände jag. Ikväll har jag en ta-hand-om-mig-själv-kväll och jag känner verkligen att jag behöver det. Så har duschat, rakat benen, smörjt in kroppen i the body shops body butter, färgat håret och snart ska jag även måla naglarna. Halv 10 börjar en film på tv enligt mamma så ska mysa med mamma framför filmen med lite godis. Vad ska ni göra ikväll?
 
Love, L.

On my way to school..

Godmorgon! Är påväg till skolan nu och som alltid på fredagar har jag sovmorgon till 12.15. Men idag ska jag vara i skolan 11.30 för ska prata med Anki om högskola och så. Hoppas ni får en grym dag!

Love, L.


Det blir inte alltid som man tänkt..

Igårkväll tänkte jag "imorgon ska jag gå upp lite tidigare och fixa mig lite extra" tror ni jag gjordet det? Nej, jag försov mig och fick springa upp ur sängen, klä på mig, äta en banan, dricka lite proviva och sen sticka till bussen. Så jag känner mig som ett spöke för tillfället haha. Menmen, har engelska redovisning snart och i efter middag har jag natur & friluftsliv redovisning, men det ska jag klara mig igenom.
 
Efter skolan ska jag förbi min andra praktikplats för att fylla i lite papper och hälsa på de andra lärarna. Jag ska praktisera som lärare de första två veckorna, för det är något som jag funderar på att plugga vidare till efter gymnasiet och de andra två veckorna ska jag praktisera på SATS i hornstull. Kul med lite variation.
 
 
Love, L.

HÖSTSKOR


Båda från skopunkten
 

Gör dagen värd att minnas, Carpe diem.

Detta pryder ena min vägg, väggbokstäver där det står carpe diem (fånga dagen). Jag tycker det är så otroligt fint med väggbokstäver, men det ser lite tomt ut med endast dessa på väggen. Men lite foton ska få göra dem sällskap.
 
Måste även säga TACK till Danielle som har fixat med min design litegrann och gjort den snygg. Jag är inte så jättekunnig på det där själv så har tur att jag kunde få hennes hjälp. Hennes blogg hittar ni HÄR.
 

New in träningsväg


Åh jag älskar mina nya löparskor! De satt sjukt bra på mina fötter och var lätta. Ett + är att de är snygga, i hammarbys färger också, ++++. Men dessa kan jag inte använda ikväll för jag behöver ha dem på min praktik på SATS om två veckor och då måste de vara rena och hela. Så får vänta ett tag.

Men vad tycks?

Regning och meningslös dag

Är i skolan och har språkdag, helt meningslöst och det vi gör har ändå ingen betydelse. Jag vill hem och sova istället. Men 3 timmar kvar av dagen sen får jag åka hem. Ha en bra dag!
 

Tittar ut genom fönstret och längtar ännu mer tillbaka till Grekland, ta mig tillbaka nu!

Jag vill resa

Snart kommer min älskling hit, sover så mycket bättre med hand vid min sida. Det är helt sjukt hur mycket man kan älska en person.
 
Jag vill resa, med mamma, kompisar och med min pojkvän. Jag vill till något varmt land, men sen skulle det vara väldigt roligt och mysigt att åka til London med mamma och min syster. Något jag ska ta upp med dem. PUSS!
 

Min stora kärek

20120907-212526.jpg 20120907-212526.jpg 
Hand i hand <3

Hösten är vacker


Även fast det kan vara kallt, så tycker jag ändå om hösten väldigt mycket. Naturen blir så fin, man får ha på sig sygga höstjackor och andra snygga kläder. Jag ser hösten som något positivt och finnt, även fast det kunde vara lite varmare. PUSS!

Måndags inspiration


GODMORGON VÄRLDEN

 
GODMORGON! Börjar denna morgon med att längta tillbaka till Grekland. Där var jag i somars tillsammans med min kärlek. Gud så bra vi hade. Sol, bad, goda drinkar, varandras sällskap och en helt fantastisk resa. Men nu är jag inte där och måste snart börja åka till skolan, usch. Hoppas ni får en bra måndag!
Love, L.

Söndagkväll

Nu har jag duschat, ätit och goast ner mig i sängen utan pojken brevid mig. Jobbigt att sova utan honom. Söndagskvällen spenderads i Tullingehallen och med match mot Kungsängen, vinst med 5-2. Spelade 1 och 1/2 period innan jag skadar mig, tror jag sträckte till låret, men förhoppningsvis är det bra imorgon, det hoppas jag.
 
Nej nu ska jag plugga lite innan jag somnar, prov imorgon..
 
Love, L.

VALPARNA

Hejhej! Kom precis hem från pojkvännen eftersom att han har åkt och jobbat. Igår kväll spelade vi fifa, kollade film och gosade med valparna, jag bor i valplådan när jag är hos dem. Så därför tänker jag bjuda på några bilder på dem, så ni får se hur söta dem är!
 




 




FOTO: Lina Krogstad (jag)

Lördag

Är hemma hos pojkvännen nu och klev precis ut ur valplådan. De är så söta så vet inte vart jag ska ta vägen, helt sjukt söta!

Vill också säga grattis till min pappa som fyller år idag, GRATTIS!


Studiedag


Det är fredag, jag har studiedag, men jag måste plugga för jag har prov på måndag. Ikväll blir det iallafall mys med pojkvännen, så det blir inte bara en pluggdag.

Vill glömma allt en stund

Är seg, trött och lite besviken. Vill ha min älskling här nu, men han kommer om typ en halvtimme. Då ska jag gosa in mig i hans famn och glömma allt för en liten stund. Du är bäst min prins.


Gör dig höstfräsch

 
Hittade väldigt bra tips på hur man kan hålla sig fräsch nu när hösten närmar sig. Jag tycker att man ska ge sig själv en ta-hand-om-sig-själv-dag minst en gång i veckan. HÄR är bloggen där jag fick tipsen ifrån.
 
♥ Makeup: Försök att vila från sminket ibland för att låta huden andas. Rengör sminkväskan och alla prylar ordentligt och rensa gamla produkter och ersätt med nya. Det känns mycket fräschare.
 
♥ Hår: Även håret behöver vila från stylingprodukter, plattänger, hårföner, färgning osv. Försök att vila från detta i en månad. Försök även att då och då massera hårbotten och sov med flätor för att inte slita lika mycket på det när du sover. TA HAND OM DITT HÅR! 
 
♥ Hud: Din hud ska du peela/scrubba/ansiktsmask några gånger i veckan, glöm inte att smörja in! Ett tips är att göra en mini bastu hemma. Stå med huvudet ovanför en kastrull med kokande vatten och ha en handduk över så att ångan tar på ditt ansikte, skölj sedan med kallt vatten.

HÖSTJACKOR


Jag har satt ihop ett litet collage med snygga höstjackor. Mina favoriter är den vita längst ner till höger och den svarta uppe i mitten. Vilken är din favorit?

SKOR

I vinter kommer dessa skor eller liknande att få pryda mina fötter, så sjukt snygga!

A day in school


Är i skolan och ska snart ha natur & friluftsliv A, segt. Efter skolan ska jag hem, äta, vila och tagga till match. 
 
Love, L 

Saturday night


Lite sena bilder från i lördags. Jag hade det så otroligt jävla roligt, bästa utekvällen helt klart! TACK!

Kommer tillbaka

Nu börjar jag om på nytt här. Jag ska få designen fixad av en snäll tjej och då kommer jag finna ännu mer glädje i att blogga, det blir också mycket roligare. Plus att jag ska börja fotografera ännu mer med min systemkamera!
 
Vad har då hänt/händer i mitt liv? Jo jag har projektarbete med Jonna, vi ska göra en välgörenhetskonsert för MinStoraDag och skänka alla pengar till dem. Datum och lokal är klart, kommer med mer info när det är helt klart! Studentmössan är beställd och urläcker, studentskivan är bokad och första delen är betald, skolan rullar på som vanligt och på lördag är det seriepremiär med innebandyn. Utöver detta umgås jag med mina vänner, familj och pojkvän så mycket som jag hinner. Men det är bara kul när det händer mycket. Så det är lite om vad som hänt och vad som händer i mitt liv just nu. Jag hoppas att gamla läsare stannar kvar och att nya hittar hit. PUSS!
 

Bild från i lördags innan jag började fixa mig, skulle ut med brudarna. Bilder från den kvällen kommer!

TAGGAD TJEJ


Mötet med kulturchefen igår gick jättebra, efter mötet hade vi ett möte med arrangörschefen på Huset i Huddinge och kom fram till lokal och datum, så nu är det spikat. Nu gäller det att fixa det sista inför den stora dagen. Jag kan nu äntligen berätta vad det är för projekt vi ska göra, vi ska göra en Välgörenhetskonsert och pengarna ska gå till MinStoraDag, som uppfyller barns önskedrömmar. Både jag och Jonna är astaggade på det här!! Jag berättar mer så fort jag vet mer, ÅH så glad och taggad jag är! :)

RSS 2.0