http://krogstadlina.blogg.se/

Har gjort en ny blogg för att jag vill ha ett annat namn på bloggen, så gå in på länken nedan istället! :D
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/
http://krogstadlina.blogg.se/

#YOLO

På min klass studentskiva kommer vårat tema vara YOLO, haha grymt ju! Men det svåra är vad man ska vara eller vad man ska ha på sig. För temat är så pass brett och man kan tolka det lite hur man vill. Jag tolkar det så att man lever bara en gång, så gå all in, kör ba, crazy. Fast hur klär man sig då? Hahaha. några förslag? :)

132 dagar kvar!


Är så glad! Igår fick jag ett mejl från abcgruppen att min studentmössa är påväg och så pratade jag även med en elev som har hand om det där och hon sa att dom finns i skolan, men att dem delas ut när man kommer tillbaka från praktiken. Åh så glad! Vill bara ha min studentmössa nu, prova den och se om den passar och hur den ser ut i verkligheten. 89 dagar kvar till mösspåtagning och 132 dagar kvar till studenten. :)

Dagens casual outfit

photo

You have to BELIEVE

 
 
    
 
 
 
Lite inspirations bilder såhär på morgonen, det kan behövas ibland.

GODMORGON

GODMORGON! Imorse tog det emot att kliva upp ur sängen, men jag gjorde det och jag tog mig också tiden till att äta lite frukost, en macka och oboy hann jag med. Nu sitter jag på praktiken och ska snart gå till idrottshallen och ha idrott med 6orna. Får se hur det går, men kul kommer det nog bli. Hoppas ni får en toppen dag!
 
photo

Seg dag

Det blev ingen praktik för mig idag, för i morse vaknade jag upp med jätteont i magen så sjukanmälde mig och gick sedan tillbaka och la mig i sängen brevid min älskling. Vaknade sedan upp några timmar senare och mådde bättre, så åkte och jobbade vid 15 - 19 och nu är jag hemma och har precis ätit potatis och fiskbullar, SÅ gott och väldigt längesen jag åt det, väcker lite barnminnen också hihi. Nej nu ska jag hoppa in i en dusch och fräscha till mig lite innan jag hoppar i säng, imorgon ska jag gå till praktiken, ska ju hålla i idrottslektioner för 6orna. PUSS!
 
photo

BRANDKATASTROFEN

Ni har väl hört talas om branden i brasilien? Den på en nattklubb. Helt sjukt måste jag säga! För det första, hur tänker man när man har eldeffekter inne på en nattklubb? Sen hur vakterna aggerade blir jag alldeles upprörd över. För runt 400 personer vistades inne på nattklubben och när lokalen fattar eld och dessa 400 personerna ska ta sig ut så står vakterna för dörren eftersom vissa inte har betalat på vägen in och måste göra det på vägen ut. Helt sjukt och hur tänker dem egentligen. För det inträdet är inte värt någonting i jämförelse med ett liv. För tänk hur många liv som kunde ha räddats om de inte hade stått i vägen, hur kan de leva med sig själva nu efter det här?
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16137289.ab
 

Måndag morgon, igen.

GODMORGON! Måndag idag och det var jag inte alls taggad på, att gå upp tidigt på morgonen är inte min grej. Men jag ska se det positivt. Att det är måndag idag menas att det är en dag närmare att Fanny kommer hem, skivan, London, min födelsedag och studenten. Så mitt tips till er idag: Även om ni har en dålig morgon eller känner att saker är allmänt jobbigt, ta ett steg tillbaka och inse att det finns saker att vara glad över. Tillexempel saker att se fram emot eller sådant som du har, en familj, vänner och kanske en pojk-/flickvän. Tänk på det så kommer allt bli så mycket lättare.

photo
Haha den här bilden gjorde min morgon!

GRATTIS MATILDA!

photo
 
GODMORGON! Igårkväll var jag som sagt hos Matilda ett tag för att fira att hon fyllt 18 år! Åt lite och satt och pratade med alla som var där och runt 22.00 åkte jag och Emma hem för vi skulle upp v id 06.00 nästa morgon för match. Vi åkte hem till mig, åt lite till haha och sedan la vi oss och kollade på film, men ingen orkade kolla klart så vi stängde av och somnade. 06.00 imorse gick vi upp, men jag bestämde mig sen för att inte följa med (skulle ändå inte spela) för att jag behövde sova och vill passa på att sova innan veckan börjar igen då jag börjar kl. 08.00 varje morgon. Så jag låg kvar i sängen medan Emma fixade i ordning sig och sen åkte på match och jag gick och la mig igen.
 
Nu sitter jag och äter frukost och kollar på tv. Idag blir det en slapp söndag för att samla energi till morgondagen och resten av veckan. Om en tag ska jag åka till min pojkvän också, mys.

LÖRDAG

Vid 11 åkte jag med min pojkvän och hans familj till hans mormor och morfar, där fikade och pratade vi lite innan vi åkte hem igen. Nu är jag och emma påväg till vår match och efter det vidare till Matilda! Ha en bra lördag, puss!


Nästan sommar ute också, bara -3.


FREDAG

 Halloj! Fredag idag och idag är jag pigg och glad även fast det blev en tidig morgon. Var med på engelska lektioner idag med och jag känner mer och mer varje dag att det är det här jag vill arbeta med i framtiden. Barn i den här ålder är så inspirerande och de vill verkligen lära sig. Riktigt kul! Men det är så galet skönt att det är fredag idag. Sover hos älskling ikväll, men ska först förbi mamma och hämta kryckor för min pojkvän har skadat sig i foten så han behöver låna dem (stackare), sen ska jag till pappa för att hämta lite saker till imorgon och sen åker jag till Klas.
 
I helgen blir det inga matcher för mig på grund av mitt knä, men ska dit och titta iallafall och efter sista matchen ska jag och Emma till Matilda som har fyllt 18 år! Bra helg med innebandy, vänner och pojkvän! Puss.
 
Dessa sjukt snygga och balla skor från STYLE BY TYRA hittar ni HÄR!

Studentskiva 11 Mars

ÄNTLIGEN är det ordnat med vår studentskiva! Det blev lite strul med förra stället vi egentligen skulle vara på så vi var tvugna att byta. Så två duktiga tjejer i klassen tog tag i det ordentligt och fixade det så att vi kan ha en studentskiva. Det kommer bli riktigt kul och jag tycker om min klass väldigt mycket så det kommer nog bli grymt!
 
Plats: Wokhouse Tid: 22.00 - 02.00 (tror jag) När: 11 Mars

Bloppis dags snart kanske?

Jag funderar på att ha en bloppis, jag har ju skapat en bloppisbogg, men har inte lagt ut någonting där än, men jag känner att det är dags haha. Speciellt nu när jag snart ska till London och då kommer dem kläderna behöva mer plats och jag har jättemycket kläder som jag inte använder och som kan komma till någon annan som vill ha/behöver dem. Jag kommer inte att ha bloppis på allt utan lite kommer jag skänka bort. Så håll utkik efter bloppisen! :)
 

#villhemochätamatochsovanu

 
Kan inte klockan bara bli 14.00 så att jag kan få gå hem! Denna dag har varit hur seg som helst och det känns som att jag skulle somna flera gåner. Imorse hade jag också jättesvårt att komma upp ur sängen och det gjorde ju inte lättare att min fina låg kvar i sängen och sov. Jag ville bara gå och lägga mig igen i hans famn och somna om. Ont i knät har jag också fortfarande och det blir inte bättre, blir galen på det här och läkaren sa att det inte var någon fara och att det kan ta några veckor innan det blir bra, men jag har inte tid att vänta i några veckor.. Nej denna dag känns bara allmänt blä just nu och jag vill bara hem, äta och sova lite innan det är dags för träning. Kan i alla fall glädja mig lite att det är sjukt vackert väder ute idag, trots att det är så kallt. 

Jeffrey Campbell

Dessa skor är sjuuuuukt galet snygga och jag älskar både de svarta och vita paret!

140 dagar kvar

Jag kommer att bära en vit klänning på min student (har inte hitta någon ännu) och till det vill jag har ett par klackskor i någon härlig färg och eftersom att blått är min favoritfärg så ska jag försöka hitta ett par i blått, som skorna här ovanför. Jag älskar även rosa och glitter så ska kika lite på det också, men framför allt i blått! :)  
 
Om 140 dagar tar jag studenten och jag kan inte fatta att det snart är min tur, kan inte fatta att jag snart tar det där steget ut i vuxenlivet, för jag känner mig inte speciellt vuxen haha. Det ska bli skönt att ta studenten, men det är samtidigt väldigt läskigt. För att gå i skolan är någonting jag har gjort i hela mitt liv och det är en rutin jag har i livet. Så att bryta den rutinen och att lämna alla i klassen kommer vara väldigt svårt, för jag trivs så bra i min klass, bästa!

Young, wild & free.


Jag ska verkligen leva fullt ut och göra sådant som jag vill och med vilka jag vill. Jag vill spendera mer tid med mina vänner, umgås med min fina pojkvän och min familj. Jag ska lägga ner mycket tid på innebandyn för det är något som jag verkligen älskar. Även fast skolan är tråkig ska jag fokusera mer på skolan nu sista terminen. Jag vill också resa mycket. Jag ska till London i påsk, men vill resa i sommar också med vänner och pojkvännen. Men då gäller det att spara pengar & det ska jag göra! Young, wild & free.

onsdag onsdag onsdag

Halloj! Idag har det varit en bra dag på praktiken, jag har varit med på engelska lektioner och lite i engelska workshop och det har gått väldigt bra. På engelska lektionerna skulle de intervjua varandra och så skulle jag och läraren lyssna och sedan skulle de presentera sin kompis för klassen och sen skulle jag och läraren presentera oss själva på engelska och det gick bra för mig. Jag känner att lärar jobbet är någonting som kommer passa mig bra!
 
Vad vill ni jobba med i framtiden?
 

Snart kommer du hem! <3

VACKRASTE

photo
Jag tror att jag har hittat min dröm bröllopsklänning! Den är hur vacker som helst och jag älskar detaljerna i ryggen!

ÄNTLIGEN HEMMA!

photo
 
Äntligen hemma! Har varit med på idrottslektioner idag och de åker skridskor, men pågrundav mitt knä kan jag endast stå vid sidan av och kolla på och iakta hur läraren arbetar. Jag hade hellre varit med ute på isen. Nu är jag iallafall hemma och håller på att tina eftersom hela jag blev en isbit i ishallen (klädde mig inte så smart), så ska ta och göra varm oboy, macka och titta lite tv innan jag åker hem till min prins. Ha en toppen dag!

Victoria Secret

Victoria Secret är en av de alla affärer jag kommer besöka i London och självklart ska jag få med mig något därifrån också. Jag älskar deras body splash och body lotion.

Are you with me?

De fyra nyckelorden till en hälsosammare livsstil och båda din utsida och insida kommer att tacka dig för det. Jag tänker se till att 2013 blir mitt år med träning, mycket vatten, sömn och hälsosam mat. Är du med mig?


Louis Vuitton

SNYGGA! Men väldigt dyra tyvärr. Även fast jag vill ha någon av dessa ovanför så otroligt mycket så känner jag mig själv och jag är för snål för att lägga så mycket pengar på en enda väska, iallafall nu när jag inte har världens inkomst. Men jag ska definitivt hitta en väska i samma modell!

Hola amigos!

Seg dag idag, gjorde inte så mycket idag på praktiken och gick även tidigare för att åka till läkaren och kolla knät. Hos läkaren gick det bra och han sa att det inte ska vara någonting farligt, bara att knät har fått en rejäl smäll så det är en blödning i knät och det kan ta ett tag innan det läker. Nu har jag precis ätit äggmacka och sitter nu och kollar på tv. Träning ikväll. PUSS!
 

Marc by Marc Jacobs

Två sjukt snygga klockor från marc by marc jacobs, jag skulle inte tacka nej till någon av dessa.
 
Godmorgon alla fina! Sitter just nu och äter frukost och ska snart börja gå mot min praktik. Skolan jag ska praktisera på ligger precis där jag bor så har gångavstånd vilket är hur skönt som helst. Hoppas ni får en toppen dag!

How I Met Your Mother

Imorgon börjar min praktik och dem första två veckorna ska jag vara på Kunskapsskolan i Fruängen och hjälpa till som idrott och engelska lärare. De andra två veckorna ska jag vara på dagis, hihi. :)
 
Nu ska jag kolla på How I Met Your Mother innan jag går och lägger mig, PUSS!
 

LIVE LOVE LAUGH

Gokväll! Helgen har bestått av jobb både lördag och söndag, i lördags hade vi även temadag så vi blåste upp ballonger och gjorde ansiktsmålning på barnen och det tyckte dem var jätteroligt, jag och Julia också haha :) Igår kväll efter jobbet åkte jag hem till pappa där även älskling va, lite senare kom min syster och hennes kille på besök och på kvällen sov vi hos Klas. Mys. Efter jobbet idag åkte jag till västertorpshallen för mitt lag hade match där, jag måste vila mitt knä så var med som coach på bänken. Vi förlorade tyvärr med 5 - 4 när det var 6 sekunder kvar..menmen det är sånt som händer. PUSS!
 

Time for school

Älskar att ha sovmorgon, man får sova länge, ingen stress och bara ta det lugnt. Har precis fixat mig och ätit frukost så nu sitter jag och kollar på tv innan jag snart ska börja gå till tunnelbanan. Hoppas ni alla få en bra dag. PUSS!

 


Sommartankar


Precis såhär vill jag gå klädd i sommar, så otroligt snyggt i mina ögon! Så detta ska jag kika på i London hihi. Jag vet att jag tjatar om London väldigt mycket, men jag lääängtar som bara den. Ska bli så sjukt kul!

The most important thing, be YOU!


Det är viktigt att tro på sig själv, att tro att man klarar någonting, men framförallt att tro att man duger som man är, för det gör man. Alla är unika på sitt sätt oavsätt om man är tjock, smal, kurvig, inte kurvig, lång, kort, brunt hår, blont hår osv.. alla är perfekta som man är. Jag tror inte att det finns ett enda perfekt, utan vi alla speglar redan hur perfekt är. Hur kul skulle det vara om det bara fanns ett enda perfekt och alla var det, inte kul alls, alla skulle ju se likadana ut då. Jag ser det såhär, när folk säger att de inte vill handla i en speciell affär för att alla andra kommer ha samma kläder då, men det är samma sak med utseendet, varför se ut som alla andra? Varför inte vara dig själv. För det finns bara en av DIG! Be free, dream, hope, live, laugh, smile and be YOU!

Don't give up on your dreams

Hej! Gick upp vid 06.40 imorse för att sedan ta mig till SL hallen där vi skulle spela skol DM. Även fast vi bara var 8 utespelare så lyckades vi vinna båda matcherna och är därmed vidare i DM. Nu har jag precis duschat och ska ta någonting att äta innan jag åker och jobbar, blev inringd för någon timma sen och börjar kl. 15.00, men cash is king! Behöver alla pengar jag kan få så att jag kan shoppa i London och resa i sommar!
 
  
Små & söta va vi

THASSOS


Satt och kollade på lite bilder från Grekland i somras där jag var med min pojkvän på ön Thassos, fast vet inte om jag vill åka tillbaka nu direkt, kanske någon annan gång i framtiden. Även fast det var hur mysigt som helst så hände det inte så mycket, det var väldigt lugnt där men va något som både jag och klas behövde.  Har ni varit där? :)

NU vill jag har sommar!

Det kommer bara mer och mer snö hela tiden, blir galen på det här. Där jag bor är de också väldigt dåliga på att ploga så man får kämpa sig genom snön för att ta sig över till andra sidan vägen...Jag vill bara att den här skiten ska försvinna nu. Vill till värmen! Nej nu ska jag ta någonting att äta, blev helt plötsligt jättehungrig igen även fast jag åt nyss haha :)

Båttur i Grekland förra året

ONSDAG ONSDAG ONSDAG

Knät känns mycket bättre så det är jag glad för. Har fortfarande lite svårt att gå i trappor och sitter jag för länge så gör det ont i ett litet tag. Menmen. Snart slutar jag och då ska jag hem och plugga engelska, har glosor. Sen senare ikväll är det träning. PUSS!
 
 

MANGE FÖR EN DAG


Mange makers nya låt - Mange för en dag.
HAHA ni måste lyssna på den, grym!

TIPS TIPS TIPS


Slänger in ett litet inspirations collage såhär på morgonkvisten. Ett tips är att göra ett collage med bilder man tycker om, det är ett väldigt bra sätt att hitta motivation och behålla den :)

Healthy food it is

Jag & min pojkvän har som nyårslöfte att varken äta chips eller godis, läsk får vi dricka max två glas på fre/lör. Vi vill inte gå på för hårt i början för då är det lätt att man faller tillbaka. Så vi har nu varit utan chips och godis i 2 veckor och det känns faktiskt bra. Men sen är jag ändå glad att jag har det här förbudet, för då äter jag mer frukt och grönsaker med dip. Sitter jag och äter massa godis och chips så får jag en klump i magen efteråt och känner mig väldigt tung, men det slipper jag nu. Istället känner jag mig lätt även om jag ätit mig mätt. +++++++ till nyttig mat :)
 
Frukt och grönsaker är också så mycket godare än godis och chips, och det ser så mycket godare och friskare ut. Tycker inte ni det också?
 

Nomnomnom

photo
 
När jag kom hem från skolan ställde jag mig direkt och kokade ägg så att jag kunde äta äggmacka med kaviar på och yoghurt med crunchy, mums! Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och se om det finns något bra på tv :)

LONDON 30 mars - 2 april!

Igår bokade vi resan till London! Så 30 mars - 2 april åker jag till London tillsammans med mami och min syster. Det ska bli så otroligt kul och mysigt att åka dit tillsammans med dem :)
 
Om ni har massa tips om London, ge mig dem!
 
photo

LOVE IS BEAUTIFUL

Det känns lite bättre i knät idag, så det går framåt iallafall! Så ikväll ska jag åka till träningen och köra lite styrka och så på sidan av. För man kan alltid göra något. Segaste lektionen imorse och nu ska jag ha två lektioner och sen slutar jag vid tre. Då ska jag hem, packa ihop lite saker till pappa och sen är det träning. Ha en toppen dag! :)
 
photoMin prins & jag på hans studentmottagning förra året :)

2013 here I come

På grund av knät så kunde jag inte heller gymma idag som var tänkt. Så det blev en vilodag. Men när knät är bra igen så ska jag komma igång med träningen på gymmet på allvar. Jag har idag skrivit lite på ett träningsupplägg som jag kommer följa. Så ska försöka ta mig till gymmet 2 gånger i veckan. 2013 here I come!
 
Jag tränar för att bli hälsosammare, bli starkare, få bättre hållning, bättre kondition osv. Mycket för att kunna utvecklas ännu mer inom innebandyn som jag brinner för.

CRAVINGS


Två av alla miljontals andra saker jag kommer kika efter i London. ÅH VILL ÅKA NU! :)


Mys Söndag


Spelade två matcher igår, en förlorade vi och en spelade vi lika. Men det gick ändå väldigt bra för mig och laget spelade riktigt bra, speciellt andra matchen. Riktigt kul att se! Det tråkiga är att jag fick en tackling in i sargen så att sargen gick upp och kanten träffade mitt knä. Så nu kan jag knappt gå på det, haltar fram och kan inte böja på det. Så det blir nog kryckor till skolan imorgon... :( Hela dagen idag har jag och min älskling tittat på film, spelat wordfeud och drawsomething till varandra och bara myst. Nu har jag åkt iväg på match, sen kommer han tillbaka hit och då blir det tacosmys med han och mamma! Mys söndag! PUSS. :)
 
 
Gjorde världens godaste smoothie igår! Endast banan och hallon :)
 
photo

Ta mig till paradiset!

Vill utomlands, bästa känslan! Att vakna upp, äta frukost med massa goda frukter, sen vara på stranen hela dagen, duscha och fixa sig, äta middag, ta en promenad på stranden, dricka goda drinkar. När man är utomlands slappnar man verkligen av, man lever i nuet och tar allt som det kommer, inget stress alls. Det blir London i påsk, men i sommar ska jag åka till något varmt ställe. Med min pojke eller ett helt gäng. Får se hur det blir, men utomlands ska jag! :)
 
photo

Jag första dagen i skolan efter Grekland. Vill vara bruuuun igen!

Gosis katten <3

photo

En av de bästa kvällarna i mitt liv!

photo

photo
BÄSTA SWEDISH HOUSE MAFIA!
 

2013

Tvåtusentretton kommer vara ett år med mycket att se fram emot. Här nedan föler några av sakerna.
 
Jag tar studenten! Kommer vara så sjukt glad att allt är över, men samtidigt kommer det kännas konstigt.

Jag ska ta körkort! Jag ska verkligen lägga ner tid på det där nu. Boka in körlektioner 1 - 2 ggr i veckan och plugga massa teori.
 
Jag åker till London med min mamma och syster! Kommer bli en underbar upplevelse. Har alltid velat åka dit!
 
Jag börjar på högskolan till hösten. Jag känner iallafall nu att det är något jag vill ta tag i på en gång.
 
photo
 
 
 
 
 

LONDON I PÅSK

I påsk ska jag mamma och min syster åka till LONDON!!! Är galet taggad på all shopping, mysiga caféer, madame tussauds och att få uppleva staden! Ni som har varit där kan gärna ge mig lite tips på vart man ska gå osv. :)

INSTAGRAM


Här är några bilder från min instagram de senaste dagarna. Följ mig gärna, @Linakrogstad :)

Vädret hindrar mig inte från att le

Usch för det här vädret. När jag gick utanför dörren imorse var hela trappan täckt av snö .. Men men, jag är glad ändå, det är fredag, jag har körlektion och idag ska jag träffa Jonna. LOVE! :)


UNDERBAR!

 Spike Bra Silver Spike Bra Silver
Jag skulle inte säga nej till den här dösnygga bh:n. 299:- från www.missme.se

Livet blir vad du gör det till

   
Hemma från skolan nu, fick sluta tidigare idag. Gick förbi dagiset efter  för att kolla praktikplats och det fick jag! Så det kommer bli två veckor på en skola och två veckor på dagis, toppen. Idag har jag på mig svarta jeans och min älskade turkosa spets topp, så fin. Nu ska jag ääääta lite mat och kolla tv. PUSS! :)

MÅL 2013

Alla andra år har jag tänkt direkt "I år ska jag bli hälsosammare och blablabla", men i år kommer jag har lite annorlundare för att bli starkare som person. Självklart kommer jag ha det där att bli hälsosammare också, tillexempel så har jag och min pojkvän godis & chips förbud samt att vi bara får dricka två glas läsk på fredag & lördag om vi vill (läsken kunde vi inte sluta med helt hehe). Jag har även börjat gymma för att fixa min skador och få en slankare kropp.
 
Men det jag ska lägga mest fokus på är:
 
* Vara den jag är till 100%. De som finns där och accepterar det är äkta vänner.
* Stå upp för mig själv mer och inte vara för snäll.
* Vara mer EKONOMISK! Inte lägga pengar på onödiga saker och spara mer pengar. För i påsk åker jag till London med mamma och syster, sen vill jag gärna resa i sommar också.
 

Onsdag

Träningen ikväll gick asbra så är riktig glad :) En annan sak jag är glad över är att vi äntligen har skaffat ett trådlöst nätvärk hemma hos mamma, så att man kan surfa från flera datorer/mobiler samtidigt. Så behöver inte slösa på mitt 3G här hemma längre hehe! Nu ska jag plugga litegrann innan jag ska sova. PUSS!
 

Du & jag

Träna träna träna

Efter skolan drog jag till gymmet som ligger vid min skola. Sprang på löpbandet, körde lite raka marklyft och övningar på balansbräda för mina knän. Det kändes bra. Nu är jag pågång!


Alltid där för dig!

Jag älskar dig & jag finns alltid här för dig

photo

Blir galen på all denna snö!

Snö..Kan inte den äckliga snön försvinna! Det är kallt och blött. Vill ha vår och sommar nu! Imorse när jag vaknade ville jag bara gå och lägga mig igen, brevid min underbara. Men inte, jag tog mig upp och gjorde mig i ordning, tog sedan bussen till gullmars och sen vidare till hornstull. Väl på jobbet pratade jag med min chef, fixade lite inloggningar och så pratade jag med en annan på jobbet om mina tider. Har fått några extra helger att jobba på så det är kul. Cash is kiiiiiing! Haha. Är i skolan nu och ska snart börja första lektionen. Efter skolan ska jag till gymmet och sen kommer pojkvännen till mig. Mys. Ikväll ska jag också skypea med fina Fanny. En bra dag!
 
photo #noomnoom

Nu ska jag åka och spela innebandy!

photo

Dags för innebandyträning,wheeehååå!

7 Januari

Kom precis hem efter att ha varit på körlektion, gick jättebra, så har också bokat lektioner framöver så att jag inte blir lat och struntar i det. För jag vill ha det där körkortet! Idag var första dagen i skolan också efter lovet, segt eftersom att internet inte funkade i skolan, så man kunde inte göra någonting. Så hoppas det är igång imorgon.
 
Nu ska jag plugga..Har engelska prov på torsdag.. LOVE!
 
photo

5 januari 2013

Jag har varit dålig på att uppdatera, i know. Men har varit med min underbara pojkvän den mesta delen, tränat och sovit. Jag har varit jättetrött. Nu är jag påväg till tullingehallen för lite matchtittande och sen är det match själv. Puss!


Mitt nyår

Hade en lugn men mysig nyår igår. God mat, sällskapsspel, nyårskyss och skålande stod kvällen för. Hoppas ni hade det bra! :)


RSS 2.0