Studentskiva nästa


Nu drar jag mig till centralen för att möta upp Fanny & Emma, senare bär det av till den andra Emmas studentskiva, inget tema så jag kör på dessa byxor och en svart blus. PUSS!


Släktkalas

Idag har släkten varit här och firat mig, så det bjöds på tårta och annat gott.
Det jag fick i födelsedagspresent var, pengar, presentkort, systemkameran, underkläder, smycken och cupcakes! TACK!





GRYM FÖDELSEDAG

Jag hade en så grym och underbar födelsedag! Vi började med att äta middag hemma hos mig, efter det åkte vi till Amnesia och efter det till Nype där vi dansade loss resten av kvällen. Tack alla & tack för allt fint! Bilderna får tala för sig själva.








Tack alla för en grym födelsedag!


ÅH SÅ LYCKLIG!

Nu har jag provat att fotografera med min systemkamera och katten fick stå modell, jag tycker faktiskt att bilderna blev bra för att vara dem första. Eller vad säger ni?



SYSTEMKAMERA


ÅH! Har haft en jättebra födelsedag hittills. Imorse så skön mamma och pojkvännen för mig & då fick jag även en systemkamera av min mamma, ÄR HUR LYCKLIG SOM HELST! Sen kommer jag till där vi ska samlas med klassen och då börjar några sjunga för mig och jag fick lite munkar med ett ljus på, SÅ SÖTA! Nu är jag hemma och ska fixa lite med kameran innan jag börjar fixa mer inför ikväll. HA EN TOPPEN DAG!!

MY BIRTHDAY TODAY

  

Nu är dagen äntligen kommen, då lilla jag blir 18 år! Ska först fira i skolan med lite stadsvandring med klassen, sen blir det hem och fixa för fulla muggar för hela kvällen ska spååååååra! GRATTIS TILL MIG!


Remember, be YOU

Nu har jag städat klart i mammas lägenhet och man kan äntligen se golvet i mitt rum haha, förstår inte hur det kan bli så stökigt så snabbt. Nu är det i alla fall klart och nu återstår bara ett problem och det är vad jag ska ha på mig imorgon!!

Kelly Heel White Lace  i gruppen Skor hos Style by Tyra AB (PET33r)
Skor & byxor har jag bestämt, men tröja vet jag inte. Något förslag?


What doesn't kill you make you stronger

 

Just nu sitter jag och skriver matlista på vad jag och mamma behöver köpa hem, för imorgon ska jag nämligen firas med några fina vänner. Först blir det middag och då hade jag tänkt tacos och efter det drar vi ut. Nu måste jag skynda mig för mamma väntar. Puss!


HJÄLP TACK!


Någon som har bra tips på vad jag kan ha på mig på fredag då det är utgång?!
Något liknadne som Kenza har kanske?


Sökt sommarjobb

Nu har jag sökt fler sommarjobb och denna gång på hemköp på olika ställen i närheten där jag bor, så hoppas jag får någonting för kommunen har jag inte hört någonting ifrån. En positiv sak är att jag kanske får jobb på lägret jag ska på i sommar, fast veckan innan. Det är inte bästa lönen men riktigt roligt skulle det vara och en liten slant får man + boende osv. Ska ni sommarjobba/jobba i sommar?


Tääääänk om mina vita converse fortfarande kunde vara såhär vita..


FRÅGESTUND BARA FÖR ER!

Nu tänkte jag ha en liten frågestund där ni får fråga vad ni vill och de mest knasigaste frågorna, det är bara roligt! Så skriv dina bästa frågor! :)


LETS DO THIS

NU! Från och med i detta ögonblick ska jag verkligen skärpa mig med maten & alla onyttigheter, det börjar bli lite för mycket nu (haha gottegris som man är). Jag ska inte sluta äta nejnej det skulle jag aldrig göra och jag vill inte bli dundersupermega smal, men skulle gärna vilja att vissa delar på kroppen var lite fastare. Maten ska jag inte sluta med, men jag ska äta mera grönsaker och mindre av maten eftersom jag gärna har en tendens att äta mycket mer än vad jag behöver och då blir jag bara äckligt mätt tillslut och så vill jag inte känna mig. Men alla dessa turer till cafeterian i skolan efter en chokladboll är över och andra onyttigheter. Träningen ska jag också ta i lite mer på, i alla fall styrke delen som jag har chans att träna upp i skolan, den ska jag verkligen skärpa mig med!

Jag ska sätta mig ner och skriva ihop ett litet "schema" över det här & sen kan jag visa er och komma med tips osv. Låter det bra?

Tumblr_ly5i652d8h1r52k8so1_500_large B27a159b20652fc2a502f3dd2dcecb8f_large 
Glöm inte bort att tro på dig själv, på så sätt hittar du viljan att klara av vad du vill!


Snart är det FREDAG

Nationella imorgon och jag känner att det bara är en stor suck inom mig, jag orkar inte och har lust att bara stanna hemma imorgon och skita i det, men självklart så kan jag inte det och jag kommer åka dit och göra mitt bästa, men känslan finns ändå där. Det är uppsatsskrivningen i svenska b så vi kommer sitta och skriva i några timmar, men skönt att vi får skriva på datorn i alla fall, tur det.

Sitter nu och kollar på pojkvännens handbollsträning medans jag skriver hära och ska försöka plugga lite, men idag går det inte så bra. Är så otroligt taggad till på fredag så det finns inte! Måste också bestämma mig vad jag ska ha på mig! Något förslag?

  
Den här kanske känns lite för fin? Och att ha den när man går ut? Nä, denna blir det nog inte, men sjukt fin är den iallafall.


Ett tips till er


Ett tips till er som letar efter studentklänning eller skolavslutningsklänning, kolla in gina tricots hemsida/butik för de har fått in massvis med snygga klänningar. Här ovanför är några av mina favoriter.

Summer feelings


Shorts från H&M och toppar från Gina Tricot. Vad tycker ni?


Never apologize for what you feel, it’s like saying sorry for being real



Usch, varför måste jag vara så trött för? Det spelar ingen roll när jag går och lägger mig eller hur mycket jag får sova, är ändå så otroligt trött, någon som vet varför? Medans de andra är i gymmet så sitter jag här i skolan och skriver lite, provade att gymma lite men har lite ont i huvudet och så har jag inte fått i mig någon frukost så magen värker lite, men lite bål + lite armar hann jag iallafall med innan det blev för jobbigt. Önskar er en superbra tisdag!

Mycket på gång







Känns som det är jättemycket på gång just nu, men det är säkert inte det bara att min hjärna går på högvarv. Det är så mycket jag vill hinna med och göra så tillslut säger min hjärna stopp. På fredag fyller jag år och det ska firas ordentligt, man blir ju bara 18 en gång och den dagen kommer firas med fina vänner & pojkvän så det kan inte bli annat än bäst! På söndag är det första skivan och sen efter det är det tre skivor till, men kul kommer det bli absolut. Bara det att ibland hinner inte min hjärna med och tillslut kan det bli lite kaos, men det gäller bara att ta en sak i taget och prioritera rätt så kommer saker och ting lösa sig av sig själv.


Två år idag med min fina!

   

Idag för två år sen blev jag och min fina pojkvän tillsammans, jag kan inte förstå att det redan har hunnit gå två år, tiden går så fort. Jag har haft två helt underbara år tillsammans med min fina och fler ska det bli! Bättre födelsedagspresent kan man inte få!


Firat två år!


Den supergoda fruktsalladen!

På måndag har jag och älskling varit tillsammans i två år, men vi firade det igår kväll. Vi lagade god mat, hyrde två filmer, åt fruktsallad till efterrätt och bara myste. Jag hade en jättemysig kväll tillsammans med honom. Hur var eran kväll?

Mobilblogg

Idag ska jag först kolla på älsklings kvalmatch, sen åker vi och handlar sen hem till mig för att laga mat och fira vår två årsdag som är på måndag. Hoppas ni får en lika bra lördag som jag kommer få. PUSS!


Be who you are

image descriptionimage description

Umgås med människor som gör dig glad, som lyfter upp dig och låter dig vara den du är. För du är underbar och bra på ditt sätt och va ingen annan!


COMING SOON


Style by Tyra kommer snart få in dessa snygga solglasögon, jag vill ha dem! Vad tycker ni? :)


Gofika

Sitter på ett mysigt café i liljeholmen med Emma nu, hoppas ni har det bra!


WISHLIST

Sitter i skolan och väntar på att Emma ska komma tillbaka från handbollen så att vi kan gå och äta, men det kommer ta ett tag så får se om magen klarar av att vänta. Annars då, gymmet imorse gick bra, men vill inte riskera att foten blir värre så jag skippade att följa med till hallen, har slutspel i helgen så får inte skada mig mer.

Här är iallafall önskelistan till min 18 årsdag!

Victoria Secret parfym
är ett stort prio på listan, Presentkort på butikerna hm, gina, veromoda och stylebytyra, Jeffrey Campbell lita spike skulle sitta riktigt fint, Utomlandsresa skulle vara underbart med en resa i present och självklart som jag alltid önskar mig är Pengar för det är så mycket enklare att köpa kläder och sådant själv + så får man pengar som man också kan spara undan för att sedan kunna göra roliga saker för.


CALIPPO SHOTS

Imorse när jag kom till liljeholmen så delade metro ut glassar och det var ingen mindre än glassen CALIPPO, fatta lyckan!! En av de bästa glassarna och jag är så glad att den nu är tillbaka, (har varit det ett tag).


Vad vill ni läsa mer av?

Nu ställer jag er en fråga. Vad skulle ni vilja läsa mer av? Det kan vara vad som helst, säg bara vad du vill så ska jag försöka fixa det. Annars fortsätter jag bara som jag gjort, för jag älskar att skriva! :)


Leather Jacket


BikBok har en sjuktsnygg skinnjacka, så till er som letar efter en, kolla på BikBok!


I WANT


Dessa skor skulle inte sitta helt fel, sjukt snygga båda två! Från BikBok 599:-
Till detta skulle jag bära svarta jeans till någon snygg blus, vad skulle ni bära till det?


ONSDAG 18 APRIL


Jag och Emmis i skolan idag.

Försov mig imorse, men skyndade mig så att jag inte missade min buss, och det gjorde jag inte så jag kom inte försent vilket var bra för att jag inte hittade dit vi skulle vara. Min klass höll iallafall i en rugby lektion för ettorna och det gick bra förutom att det var så otroligt kallt. Sen tillbaka till skolan, byta om, äta och sen engelska och träning inför nationella nästa vecka. Nu måste jag äta, packa väskan och sen börja gå till bussen för att röra mig mot träningen. Ha en toppen onsdag. PUSS!


Ett leende gör så otroligt mycket



När ni känner er deppiga och ledsna, tänk då på de stunder som du är glad. Vad är det som gör dig så glad just då? Varför mådde du så bra? Hur kändes det? Så brukar jag göra och det hjälper faktiskt, för då inser jag att det jag deppar över inte är någonting att vara ledsen över egentligen och man börjar fokusera på rätt saker. Prova! :)


Selected Player 2012

 
I år är lägret i Karlstad, så det ska bli kul att få åka iväg också och inte bara vara i Stockholm.

Det blir inget jobb som funktionär på peace & love i sommar, riktigt tråkigt, men har fått erbjudande och blivit inbjuden till att komma på selected player i sommar och det är ett innebandy läger för inbjuda spelare, så det blir riktigt bra träning och för mig är det väldigt stort. För jag vill så mycket med min innebandy och ser det här då som en chans att bli ännu bättre. Det är även min sista chans att få göra detta, så vill ta den. Väldigt tråkigt att det skulle vara samma vecka som peace & love, men ska söka dit till nästa år. Livet är orättvist ibland och man måste göra sina val...Det blir bra i slutändan även om det är tufft just då.


TISDAG

Gym imorse och snart är det lunch och tydligen ska det inte bli så gott i skolan så vi drar och äter i liljeholmen. Hoppas ni får en bra dag! :)

 


Jag älskar att överraska folk


Jag vet nu vad jag ska överraska min älskling med på vår två årsdag! Dock ingenting som jag kan berätta än ifall han läser det här, men det kommer bli grymt! Kan ni gissa vad det är? :)

MÅNDAG

HEJ! Seg skoldag som började med att läraren är försenad som vanligt, sen när han kommer så börjar han prata om någonting annat i typ en halvtimme, sen började vi med uppgiften..Snart ska vi ut och ha idrott, nämligen rugby för på onsdag ska vi lära ut det till ettorna...inte så taggad på det.

Ikväll är det träning och det känns som det var 100 år sen sist eftersom vi bara hade en träning förra veckan, men ska bli riktigt kul att träna ikväll och foten har blivit bättre. Hoppas ni får en bra dag!


Min kärlek, två år snart! <3


Carpe diem

20111223-190001.jpg
Min älskade vägg hemma hos mamma, tycker det är så fint med väggbokstäver.

I am prefect as I am


Jag vaknade med ett leende imorse och somnar med samma leende, har haft en sjukt bra dag och har mått så fantastiskt bra hela dagen. Jag är nöjd och stolt över mig själv och jag duger precis som jag är. Det gör DU med! GODNATT!


Studentskiva snart!


Snart är det dags för första studentskivan och då är temat "Jag känner mig som..." så jag och Emma har tänkt att vi ska känna oss mystiska och ska då bära mask, ballt va? :)


Bara 12 dagar kvar!!!!!!!!


Jag taggar gaaaalet till min 18 års dag!!!


Promenad och en massa snack!

Idag har jag gått en liten promenad med Sofia, så längesen jag träffade den tjejen så det var riktigt kul att träffa henne igen. Måste också plugga, för har en filmanalys som ska in på tisdag, så dags att sätta igång och de är det som söndagar är till för. Hoppas ni har haft ett grymt lov/vecka för det har jag haft. PUSS!


Instagram

 
Under veckan har jag uppdaterat flitligt på instagram, så checka in där för att se vad jag gjort! Linakrogstad heter jag. :)


En riktigt lyckad kväll!

 
 
 
En lyckad tjejkväll med godmat, goda drinkar, härliga människor, spel, lekar och bra musik. Tack tjejer!


Studentmiddagen i bilder

 
 

Hade det jättetrevligt på älsklings studentmiddag och det serverades riktigt god mat, lyckad kväll!


Vafan är det här?

Är det ett skämt? Snö nu, 14 april!!


Girlsnight

En kväll som denna behöver jag verkligen, en kväll med ett tjejgäng! Kommer ha det grymt kul och bara va och njuta av stunden, sånna här kvällar behövs!

Vi ska äta god mat, tacos troligen, lyssna på musik, spela olika spel och bara ha det bäst. Hoppas ni får en bra kväll. Puss!


Mobilblogg

Kom hem från pojkvännens studentmiddag för ett tag sen, är inte 18 så var tvungen att gå vid 22.00, så surt när jag fyller om 2 veckor! Har iallafall haft det trevligt. Aja, har gosat ner mig i hans säng och tittar på tv, får se när han kommer hem. PUSS!


Studentmiddag

Gjorde ett litet tidsinställt inlägg till er, för just nu håller jag och älskling på att fixa oss inför hans studentmiddag. Jag ska somsagt ha den nya klänningen jag köpt till ett par jeffrey campbell liknande skor, så fint! Så tråkigt att jag inte kan stanna kvar på efterfesten bara för att jag inte är 18 än, men får vara med på deras slutskiva i juni sen. Hoppas ni får en kanon kväll. PUSS! :)

 


Memories never die


bästavän och jag på bal i nian!

HEJHOPP! Sitter i sängen och dricker min älskade oboy samtidigt som jag äter en twix, mycket choklad men så ska det vara :) Kommer bli dålig uppdatering imorgon för ska fixa till älsklings studentmiddag under dagen, men instagram finns jag alltid på, linakrogstad. GODNATT!


Be happy and smile!


My new dress



Fin pose man langar haha, men har iallafall fått min älskade klänning och är hur glad som helst, den satt jättebra! Så den ska jag ha på torsdag när jag ska på studentmiddag och till det kommer det bli mina jeffrey campbell liknande skor, LOVE! :)


Instagram

  
Dagens instagram, linakrogstad heter jag för er som vill följa. :)


TISDAG

Hittade inga shorts i skärholmen, så åt en sallad och åkte sedan hem. Hemma så rensade jag i mina byråer och vek ned det fint i lådorna igen, hittade även mer saker som ska med på bloppisen. Tog en sväng till gymmet efter det och nu sitter jag här mätt och belåten efter att ha fått smaka lite på mammas kebabpizza, mums.

Ikväll ska jag hem till min älskling, men innan det ska jag packa till pappa, spela gitarr och ta en dusch. PUSS! :)


Någon av er som spelar gitarr?


Designen görs om

Designen håller på att göras om litegrann så det kommer att se lite konstigt ut här på bloggen ett tag, så ni vet! :D


WORD


I will always be me.


LÅNGSJÖN

Började dagen med att gå en härligt promenad runt långsjön med Jonna, riktigt härligt! Mitt älskade lag vann också den andra kvalmatchen idag så nästa säsong spelar vi i DIVISION 1!!! Ikväll blir det mys med bästavän med spelande, filmtittande, ansiktsmask och massa annat! Hoppas ni får en toppen måndag! :)


Mobilblogg

Hej! Allt bra med er? Med mig är det kanon, idag har jag fått sova läääänge, ätit, spelat spel, gått med hundarna och kastat lite boll med pojkvännen och hans lillasyster.

Den bloggningen som kommer bli är för det mesta via mobilen, så kommer ha svårt att svara på era kommentarer, men fortsätt med det för jag blir så glad! :)


Glad påsk!

Hej på er! Idag har jag hjälp till på tullinge påskcup och nyss har jag ätit god middag och firat min pojkväns lillebror. Hoppas ni har haft och får en kanon helg. PUSS! :)


True friendship never ends

Är påväg till mormor och morfar nu för påskmiddag, kommer bli jättemysigt att umgås lite med släkten för man gör det så sällan. Glad påsk på er! :)


En vän som man verkligen kan lita på, älskar dig vännen!


PÅSKLOV

 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD ARG JAG BLIR! Hade skrivit värsta inlägget och så bara försvann allting.. orkar inte skriva om det. Har iallafall varit på bio ikväll med min mamma och syster och filmen var väl sådär, rolig men inte så värst bra. Kvarteret skatan åker till Laholm såg vi. Snart kommer älskling hit och då blir det mys framför någon film kan jag tro och bara ta det lugnt såhär första kvällen på lovet, har ni också lov nu?

Det kommer bli dålig uppdatering under lovet, men följ mig på instagram för där kommer jag uppdatera flitligt. Linakrogstad heter jag på instagram. :)


Födelsedagsbarnet


Vi tjejer överraskade Tessan idag på hennes födelsedag, GRATTIS!


Typiskt att det händer mig


Typiskt...När jag skulle beställa den förra klänningen så fanns det helt plötsligt inte i min storlek, men den här fina och snygga klänningen klickade jag hem istället, som min kompis Fanny tipsade mig om. TACK! :)

NELLY

Åh vad jag är glad! Ska beställa en sån galet fin klänning från nelly nu, den är först och främst tänkt att ha på älsklings studentmiddag nästa vecka, men ska även ha den på andra skivor. ÅH DEN ÄR SÅ FIN! :)


Visst är den fin?

Motivation

Varje dag är det tjat och människor som kämpar mot att gå ner i vikt, vissa som inte ens behöver det håller på och försöker vilket jag tycker är helt sjukt och det kan få farliga konsekvenser. Jag personligen tycker det är bra att folk vill äta nyttigare och bli hälsosammare, bara det inte går överstyr och därför tycker jag det är viktigt att man någongång ibland unnar sig någonting lite onyttigt, för det behöver vi också, men inte i ett överdrivet bruk. Så därför tycker jag denna bild nedanför är väldigt motiverande sätt. Vad tycker ni?


Våga unna dig någonting gott ibland.


TILL STUDENTEN


Har gjort ett collage till er med tips om klänningar, skor och andra smaskigheter så du kan känna dig fin med på studenten eller varför inte på skolavslutningen. Här ovanför är några av mina favoriter som jag gärna delar med mig av. Klänningarna är från nelly.com och skorna + kuvertväskorna är från Stylebytyra.se. Hope you like it!

Jag kan faktiskt le

  

Blir galen på mig själv som glömmer laddaren hemma, aja får hoppas på att någon har en laddare med sig till skolan imorgon. Just nu är jag i torvalla och kollar på älsklings träning samtidigt som jag pluggar engelska, prov imorgon. Det funkar även lika bra denna gång att plugga medans jag kollar på träningen, så jag har verkligen hittat mitt sätt att få saker gjorda! Hoppas ni har en bra kväll.


Eva & Adam


Fick en liten nostalgikänsla tidigare idag när jag och Lollo tittade på Eva & Adam.

Gym imorse och då provade jag att köra frivändningar, men det blev för tungt för foten så la av med det. Tog istället en matta och körde lite bålträning, triceps och biceps så det kändes faktiskt riktigt bra även fast jag inte körde så hårt. Nu är det svenska och jag vill bara sluta.

HAR SOVMORGON IMORGON, DET GJORDE VERKLIGEN MIN DAG NÄR JAG FICK REDA PÅ DET! :)


Peace & Love


En sak bokad i sommar och det är att jag ska få vara funktionär på Peace & Love tillsammans med min bästavän, hur grymt kommer inte det bli?! Är galet taggad och längtar som bara den. Ge mig sommar nu! :)

Någon av er som ska dit?

2 April

 
Födelsedagskyssen förra året!

Herregud det är redan 2 april idag, tiden går så sjukt fort! Förresten blev ni lurade eller lurade ni någon igår? Inget av det hände mig så det var ju skönt. :) Ska sätta mig och plugga engelska nu eftersom att det är prov på onsdag och jag kan verkligen ingenting just nu, så dags att sätta igång.

Vill också tillägga att jag fyller 18 om 25 dagar, fatta 25!!


SÖNDAG

Från kl. 17.00 - 22.00 idag ska jag ha träning med laget. Ska ha olika aktiviteter, föreläsningar och vanlig innebandyträning. Kommer säkert bli grymt kul som vanligt med laget och så bjuds det på fika :)


Jag är ingen proffsfotograf, men jag blev nöjd med denna bild!


RSS 2.0