I miss summer

photo photo photo
Tittade igenom lite bilder från sommaren nyss och hittade denna bild. Åh vad jag saknar sommaren och allt man gjorde. Det bästa med sommaren 2012 var selected och grekland. Två helt fantastiska upplevelser. Vill bara ha sommar nu när jag ser denna bild! Men först ska jag fira in det nya året med underbara människor, sen får det gärna bli sommar! :)

NEW IN

Självklart så har man varit på mellandagsrean och fyndat. Fick med mig en del saker hem i onsdags :)

Svarta jeans från gina tricot & skärp från hm

Super fin kofta från HM

Ursnygg tröja från bikbok

Min älskade jacka från HM


Från bikbok

MINA JULKLAPPAR

Fick superfina julklappar i år och är jätteglad över alla!
 

Presentkort från gina tricot och kicks

Body butter från The Body Shop
 
En rosa morgonrock i siden
 
Det bästa av allt: En resa till LONDON med min mamma och syster i påsk!

Vänner för livet

photo
Ni mina fina vänner. Ni är guldvärda allihopa!

MELLANDAGSREAN!

NU är det dags för mellandagsrean med bästiiiis. Vi ska vara där tidigt så att vi så gott som möjligt slipper alla galna människor ( Nej vi är ingen utav dem haha :) ). PUSS PÅ ER ALLA!
 
photo

Me yesterday


BIOTIME

     
Dagen efter julafton brukar jag alltid gå på bio. I år är det med mamma, älskling, min syster och hennes pojkvän. Vi ska se Mammas pojkar. Haha den kommer säkert vara hur rolig som helst. LOVE!

I will always remember YOU!

photo
 
Jag tänker på dig! <3

JULAFTON!

Det känns som det var igår vi tände första ljuset och började nedräkningen till julafton, men icke. Idag är det julafton och det ska bli så otroligt mysigt. Jag älskar att vakna upp på julaftonsmorgon, alltid samma härliga känsla! Först kommer min syster och min pappa hit, så öppnar vi lite julklappar och myser, sen åker vi hem till min mormor och morfar där andra från min släkt är. Där blir det jullunch, kalle anka, julklappsutdelning och mys även där. Senare på kvällen kommer även min älskling dit. Perfekt.

photo
 
GOD JUL!
 

DAGEN INNAN



 Är alltid lika spänd dagen innan julafton, känner mig fortfarande som ett litet barn. Gör ni också det? :) Nu har jag lagt alla mina julklappar till min familj under julgranen och imorgon bitti kommer det liggar fler där. Hihi.
 
GOD JUL på er alla!

YOU ARE UNIQUE

photo photo   
 
Det är intressant, men samtidigt läskigt hur man själv och andra kan förändras på bara ett år. Men jag är glad och kan stolt säga att jag har förändrats åt det bra hållet. Jag har blivit starkare och säkrare i mig själv. Jag accepterar min kropp och utseende som den är bättre och jag är den jag är. Jag vet vilka mina sanna vänner är och det är dem som jag håller nära. Det är dem som får fram det bästa i mig. Med dem kan jag verkligen vara mig själv. Jag kan stolt säga att jag är glad att jag är den jag är idag, jag är glad att jag har förändrats åt det här hållet. Jag är bra som jag är och kom ihåg, det är du också! Alla är unika på sitt sätt och man ska acceptera det man har och istället för att gå runt och klaga så ovandla det negativa till något positivt. Man har alltid någonting någon annan vill ha, så framhäv det. Jag, du, han, hon, ni, dem. Alla är bra som man är! LOVE!

DON'T FORGET

photo

SISTA MATCHEN INNAN UPPEHÅLLET!

Nu ska jag snart ta bussen till Älvsjö, där hämtar Emma upp mig och så åker vi till Kungsängen för 2012 sista match. Vi ska åka därifrån med 3 poäng, skulle vara en bra julklapp!

photo

YOUR DREAMS ARE IMPORTANT

photo photo
It's important to do what you want to do!

Min framtida tatuering :)

photo

En vän för livet!

Idag har jag jobbat på mitt älskade jobb, barnen är så söta! Så jobbet gick jättebra och efter det mötte jag upp Jonna på tunnelbanan och så åkte vi hem till mig. Vi spelad kort, kollade film, försökte oss på ett wiispel men det gick inte så bra, haha fan vad dåliga vi är :D Vi dansade till gangamstyle och anndra låtar, sen gick jag med henne till bussen när hon skulle hem.
 
Den tjejen får mig att må så bra, hon finns alltid där för mig! Även om vi inte snackat på kanske en månad, så vet vi att vi alltid finns där för varandra oavsett, och ingenting förändras. En vän för livet är hon!
 
photo

NI ÄR LYCKA!

photo
Igår kväll fick jag det här lilla collaget skickat till mig av Fanny som befinner sig i Nya Zeeland just nu. Saknar henne som bara den, hoppas hon har det bra!

STÄDA STÄDA STÄDA

Nu ska jag vara en snäll dotter och städa i lägenheten, då blir nog mamma glad! :)
 

Fina Stockholm

HEJ! Första dagen på lovet spenderade jag i stan med Felicia. Vi fickade, pratade om allt och så hjälpte jag henne hitta julklappar till hennes familj och det gjorde vi! Jag älskar att vara i stan på vintern, det är så otroligt mysigt med allt julpynt och snön. Speciellt nu när det inte är så kallt ute heller. Jag älskar också att sitta på ett cafe med en fin vän och bara mysa med en en vaniljlatte och prata om allt i flera timmar, jag uppskattar sånt väldigt mycket. LOVE!
 
photo photo

Nu har jag jullov!

Jullov nu och fyfan vad skönt det ska bli! Imorgon ska jag träffa en underbar och saknad vän, blir lite julhandling, fika och massa snack. Måste ta igen tiden vi inte träffats haha. PUSS!


Jullov om några timmar

HEJ!  Om några timmar får jag lov, då ska jag hem och bara ta det lugnt. Halsen är inte helt frisk än så det blir ingen träning ikväll heller, så tråkigt :( Jag som ville träna! Men jag ska inte deppa ihop för det, det är lov snart!
 

Be who you are, Always.

Be who you are because everyone else is already taken

FREEDOM

photo
 
Feel free to do everything you want to do.

One direction - Kiss you


Jag måste erkänna, one direction är faktiskt riktigt bra.

Bekännelser

- Jag tycker inte om julmat. Det ända jag äter på julafton är potatis och köttbullar.
- Jag tycker inte om julmust, lussebullar, knäck eller pepparkakor heller.
- När jag ska sova måste jag ta täcket nere vid fötterna och lägga det runt fötterna.
- Jag är fortfarande som ett litet barn dagen innan julafton och ligger alltid spänd och har svårt att sova.
 
photo

TVÅ NYÅRSKLÄNNINGAR

Dry Lake Axelina Dress Black Bubbleroom.euLipsy Bra Cup Dress Blue Bubbleroom.eu
Två galet snygga klänningar som passar perfekt till nyår. De båda klänningarna hittar ni HÄR!

Onödig dag i skolan

Onödigt att jag åkte till skolan idag, men kunde se dagens avsnitt av julkalendern iallafall och umgås med fina vänner. Efter skolan tror jag att jag ska åka till intersport och prata om min praktikplats, sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Nu ska jag återgå till att göra ingenting. PUSS!
 

Alesso - Years

Nu ska jag gå och lämna tillbaka filmen som jag och min fina hyrde igår, Ice Age 4 såg vi, jättebra va den haha! Efter det ska jag åka till hans jobb och kolla efter en julklapp till pappa och sen sover jag hos älsklingen. Mys. Hoppas ni har haft en bra dag. LOVE!
 
 

Julklappsinslagning

Nu har jag sett ikapp helgens avsnitt av julkalendern och fysatan vad det är bra haha! Nu ska jag börja slå in de julklappar som jag har köpt så att jag har det gjort.

Måndag och ny vecka

Hej! Är hemma från skolan idag, halsen mår inte så bra. Det gör ont när jag sväljer och jag är öm vid halsen. Det jobbiga är att jag är pigg i kroppen, men halsen gör ont. Så det blir inget jobb imorgon, jag som ville jobba, men vill inte smitta barnen så det är bäst att stanna hemma då. Idag blir det en chill dag med film, julkalendernoch ingen träning. Nu ska jag kolla på julkalendern. PUSS!
 

Jag önskar att jag var där nu!

Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst


Vad tycker ni om årets julkalender? Jag tycker den är väldigt bra, har kollat varenda avsnitt och kommer fortsätta med det fram till jul. Jag blir så barnsligt glad av att kolla på julkalendern och det ger verkligen julkänsla.

En dejt med kudden väntar

Så, nu är jag klar med min design. Det är bara lite småfix kvar på den, men det tar jag en annan gång. Måste lista ut hur jag ska göra först. Nu är jag trött efter att ha suttit ett tag och fixat med designen, men jag är sjukt nöjd med hur den ser ut. Nu ska jag gå och lägga mig, blir hämtad 07.55 imorgon bitti för att sedan åka på match. GODNATT!
 
 

JULKLAPPSTIPS!

iPhone skal med foto på
Ett personligt iphoneskal! Hur kul skulle det inte vara att få designa sitt egna skal med massor av personliga bilder?! Jag skulle uppskatta det extremt mycket om jag fick detta. Hemsidan hittar ni HÄR. TIPS TIPS TIPS!

Live your dreams


"Det är bra att drömma, men glöm inte bort att leva, så att drömmarna kan gå i uppfyllelse"

Med ett glas mjölk i handen och ett leende på läpparna!

Jobbade idag 10 - 14, sedan åkte jag direkt till min match som vi vann med 5 -2 och vi spelade så otroligt bra. Även denna gång bidrog jag med en assist och en utvisning haha. Jag är riktigt nöjd med min insats också, så glad tjej sitter nu i soffan och har precis druckit ett glas mjök, mums! Ikväll ska jag bara mysa framför tvn, julkalendern, någon bra film tillsammans med chips och cola. Imorgon bitti är det match igen. WhoopWhoop!!

 

En bra dag!

Det känns så skönt att vara klart med allting i skolan, så att man slipper ha några rester kvar. Det ända jag har kvar är en redovisning imorgon. Men har lite saker att göra utanför skolan. Måste handla julklappar, ska jobba, spela matcher, fika med Emma, åka pulka med en annan Emma, ta fina vinterbilder, julafton och nyår. Men det är roliga saker jag har att se fram emot så det är bra, sen kommer det säkert komma upp massa andra saker att göra också, men det tycker jag om. Jag hatar att sitta still, vill alltid göra något, har alltid varit sån. Love!

 


Vi tre, det är så det ska vara! Jag älskar er <3


ONSDAG!

Lag möte i måndags med donken, haha!
 
Vinst i matchen igår kväll med 4 -0, jag bidrog med en assist och en utvisning haha. Men det var kul att spela igen efter att jag varit sjuk. Ikväll är det träning i den nya hallen så det ska bli kul att se hur den ser ut. Nej nu ska jag plugga till provet vi har vid två. PUSS!
 
Ps. Jag vet inte vad som hänt med min design..

FOTOGRAFERING





Jag måste verkligen ut och fotografera, typ nu! Måste passa på när det är så otroligt fint ute. Bilderna här ovanfrån är från min skolavslutning och min pojkväns studentmottagning. Snart är det min tur.

Desigen är knäpp..

Det är något knäppt med min design, eller det händer någonting (som jag inte förstår) när jag ska fixa med desigen, jag är inte heller så teknisk av mig och kan inte det där med koderna. Jag tar tips ifrån designadinblogg.se bara. Jag känner också att jag kanske ska byta bloggportal, men sen tänkte jag. Det kan jag väl inte göra igen? För det känns som att jag byter fram och tillbaka hela tiden, haha. Nej nu ska jag vara kvar här på blogg.se ett tag, får hitta någon som kan det här med designen. LOVE!
 
 
Jag saknar dig <3

En bra men lugn helg

I helgen har jag varit på bio, vi såg Sinister, den var riktigt bra och riktigt läskig. Den var sådär creepy så att man satt på nålar hela tiden för att vara beredd för vad som kunde hända. Jag hade aldrig sett min pojkvän så rädd förut haha, söt han är! Sen var det match och mys hemma hos pojkvännen. Lugn, men bra helg.

Nu har jag lektion, är klar så sitter och chillar lite. Ikväll är det spelarmöte med laget, så ska vi äta donken samtidigt. Hahah skönt lag man har. Nu ska jag titta på julkalendern, måste ta ikapp helgens avsnitt. PUSS!


"Vi drar dit palmerna bor"

photo
 
Även fast jag tycker om vintern och tycker det är hur fint som helst, så skulle jag ändå hellre ligga på en varm strand någonstans, dricka en god drick, äta en glass och bara njuta av livet utomlands.

Det är en glad vinter i år.

photo photo
I morse myste jag runt i pojkvännens tjocktröja, åt frukost och gick sen till bussen som kom precis i tid, helt otroligt! Sen kom jag till skolan, inte många där, men jag fick mycket gjort så det är skönt. Hade sällskap till tunnelbanan med Emma när vi slutat och nu sitter jag hemma i soffan och ska snart ta någonting att äta och kolla julkalendern på svtplay. Nu är det dessutom underbart väder ute, det är inte så kallt och det är hur vackert som helst. LOVE!

Åka skridskor i kungsträdgården

 
Någon dag nu snart ska jag försöka få min pojkvän att åka skridskor med mig i Kungsträdgården, fatta vad mysigt och romantiskt!? :D

Vintern är vacker

Hej! Imorse kom jag till skolan, tro det eller ej, men bussen kom faktiskt fast lite försenad så jag hann precis till 8.30 då jag började imorse. Men nu när det inte blåser och snön bara ligger där, så tycker jag det är så otroligt fint och vackert. Jag gillar snön och vintern, när det är såhär. I skolan redovisade min grupp engelska uppgiften och jag fick MVG på den så jag är riktigt nöjd. Nu sitter vi och jobbar på folkhälsokunskapsuppgiften och nu känns det som att det flyter på. En bra dag helt enkelt. PUSS!

Ps. Min design ska fixas!


Kaosdag!

Jag, Tessan och hennes syster gick från skolan när vi slutade 15.15, vid 19.00 va jag hemma hos pojkvännen och nu sitter jag mätt och belåten i soffan. Kaosdag säger jag bara. Får se om jag kommer till skolan imorgon.


Linas önskelista, del 2.


1. Thomas Sabo armband / 2. Kort rosa morgonrock i siden.

fixar.

håller på att fixa med designen, därför den ser konstig ut för tillfället.

Linas önskelista, del 1.


1. London resa / 2. Tatuering. / 3. Presentkort / 4. Gymkort / 5. Innebandyklubba. / 6. Jeffrey Campbell lita spike.

Studentklänning från Nelly.com?


Om lite mer än 6 månader tar jag studenten och jag känner att det är dags att börja kolla efter en studentklänning (så man har tid på sig att skicka tillbaka ifall storlek skulle va fel osv). Och klänningen ovan har jag verkligen fastnat för, så otroligt fin och jag älskar paljettdetaljerna. Vad tycks?

Tisdag 2012-12-04

Har precis ätit keselle tillsammans med varma hallon, SÅ GOTT! Nu sitter jag och kollar på tv och ska snart ta tag i plugget, har prov imorgon så borde plugga, kan ingenting. Men snart. Hela dagen har jag gått med ett rinnande öga och det slutar inte, hoppas bara inte jag är påväg att få ögoninflammation, usch nej det hoppas jag inte. Hoppas allt är bra med er, med mig är det bättre, är på bättringsvägen. PUSS!
 
A wonderful moment <3

Du är den vackraste jag mött.

Idag har jag varit i skolan, jag ligger ännu mer i fas med allt så det känns skönt, jag var även duktig och stannade kvar efter skolan och pluggade, sen så har jag pluggat lite till hemma hos älskling, så lite beröm ska jag ha :D

Ikväll har vi även hunnit med att ta en varmt bad, kolla film och spela lite tv spel. Han är så bra min älskling!


Biolördag!

Denna lördagskväll spenderade jag med min underbara mamma, vi gick på bio och såg filmen blondie, den var lite seg, men jag tycker ändå den var riktigt bra, jag tycker om filmer som speglar det riktiga livet, sådant som verkligen kan hända en själv eller vilken annan familj som helst, ingen är perfekt och de som utåt verkar ha det så otroligt bra, även dem kan ha de tuffaste problemen, Riktigt bra film.

photo

1 december 2012

1 december, sista månaden för 2012. Redan. Det här året har gått så sjukt fort, vart tog det vägen? Nu ska jag njuta av december, det är en sån mysig månad med allt julpynt, snö och den mysiga stämningen. Jag gillar det.


RSS 2.0